mikolajl Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam! Dziękuję serdecznie współtowarzyszom i zamieszczam link do galerii zdjęć.Wrzuciłem na szybko, postaram się w wolnej chwili pododawać opisy. Zdjęcia z Grodna i Lwowa Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No powiem szczerze było zacnie w Grodnie impreza z młodzierzą przypomniała mi czasy szkoły średniej trasa Grodno Lwów najpierw w deszczu i wichurze a potem w nocy po dziurach rozsypanych deskach i z ciężarówami bez świateł to czysta ułańska fantazja pozdrawiam całą grupę uderzeniową ze szczególnymi uściskami dla Pawła i Jaremy z którymi po powrocie do macierzy zdobywaliśmy bieszczadzkie serpentyny ( zamknąłem oponke a co chwalę się ;) ) a potem bar troli w Cisnej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Czołem. Niniejszym dziękuję wszystkim uczestnikom zajścia za wspaniałą atmosferę :notworthy: Zgodnie z tradycją, nadaję wyróżnienia i stopnie: :clap: Wyróżnienie im. Tadeusza Mazowieckiego "Siła Spokoju" otrzymują tym razem:- Robert Lewaszkiewicz Trans Alp - Tomek Bogusiowy von Białystok. :D Odznakę "Złote Usta" i sprawność erudyty wyjazdowego otrzymują: - Jarema, za pasjonujące opowieści z życia personelu latającego,- Bogusia, za całokształt,- Adrian, za troskę o stan maszyny Baryła :bigrazz: :) Stopień Młodszego Chorążego GUW otrzymują:- Andrzej Gwiazda, za doprowadzenie peletonu do Lwowa :crossy: - Mariusz Gajlewicz von Białystok, za doprowadzenie Chorągwi Podlaskiej do domu, mimo przeciwności :biggrin: :P Mikołaj Łączyński zostaje wyróżniony "Telekamerą GUW" i otrzymuje sprawność fotoreportera bilkowschodniego :clap: :icon_arrow: Największym Luzakiem Wyjazdu mianuję Martę Prawiełączyńską - bez komentarza. Na resztę odznaczeń nie mam czasu, idę spać, trudny dzień miałem.Proszę o wnioski na PW - rozpatrzę.Do jutra. Hetman Kamandir Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) ze szczególnymi uściskami dla Pawła i Jaremy z którymi po powrocie do macierzy zdobywaliśmy bieszczadzkie serpentyny ( zamknąłem oponke a co chwalę się :) ) a potem bar troli w Cisnej :) Baryl Ty sie tutaj nie chwal ta zamknieta oponka, bo jeszcze troszke i by nas za show w trolu zamkneli... Podrzuce jakos fotki Andrzejowi i moze warto byloby wspolna plyte zu zamen do kupy wyprodukowac. Proponuje jeszcze dorzucenie Barylowi odznaki za dbalosc o gimnastyke ekipy i poranne biegi z Bull...gotem EDIT: AAcha! Cus mi sie jeszcze przypomnialo. Oczywiscie publicznie wnioskuje, coby naszemu Hetmanowi Komandirowi za odcinek Grodno-Lwow przydzielic honorowa odznake "Nocny uciekinier" :) Edytowane 8 Maja 2007 przez Jarema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) :P :crossy: :crossy: Witam wszystkich na poczatek chcialem podziekowac wszystkim za wspaniala podroz zajefajne fotki MIkolaj(ja niestety niemam takich zdolnosci aby umiescic sfoje na necie wiec postaram sie je wszystkie ((od wszystkich)) pozbierac w jedna calosc i tak jak w zeszlym roku wypalic jedna plyte a Komandir cosik mi sie zdaje ze w tym roku zostalem zdegradowany o stopien :) bo z tego co pamietam w zeszlym roku bylem troszke wyzej w hierarchji - nieto zebym sie czepal (moze czas zaczac robic spis uprawnien i nadawanych stponi coby sie nikomu nie powalilo :) :) ) "starosc nie radosc -- NIE " jak pwenie nie wszyscyw wiedza po powrocie do warszawy (w czw)nastepnego dnia mialem maly wypadek ( bez ofiar ) corwa - pzrejechalem tyle po takich dziurach i nic a w polsce kolizja mam bardzo mocno stluczona noge - jest w gipsie przez 2 tyg a moto niewielkie zarysowania - zdarty napis i rozbity kierunek takze wszystko jest ok - tak mi sie zdaje oczywiscie dojechalem nim do domu - zeby niebylo jescze raz wszystkim dziekuej za podrozi proponuje wstepne ustalenie terminu i miejsca ogladania zdjec przyjemnej jazdy :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 7 Maja 2007 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ciekawe zdjęcia, warte uwagi i obejrzenia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Tak z pewną nieśmiałością śmiem twierdzić że te stopnie to taki trochę mc się robi z L ką na plecach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Co prawda o Grodno z Wami nie zahaczyłam, choć bardzo chcialam :P jednakże grupa MotoGutków pierwej mnie zwerbowała :icon_mrgreen: Ale dla chętnych udostępniam swoje Lwowiańskie fotki, fajne są, a na co poniektórych widać i miłe mordki z Waszej ekipy :icon_mrgreen: A tutaj odsyłam do zdjątek iz L'viva :icon_razz: Pozdrowionka i do zobaczonka na... kolejnej trasie :icon_exclaim: Edytowane 9 Maja 2007 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MHT Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam, wiem, że to trochę po nie w czasie, ale także chciałbym wszystkim podziękować za wspólną podróż.Dzięki wam na pewno będę ją wspominał miło, a jest o czym wspominać! :icon_evil: Barył, Bulldog zawsze będzie już mi się chyba z tobą kojarzył :D Liczę na to że uda nam się kiedyś zrobić wspólny wypadzik na mazury w jakiś weekend :banghead: Tomku, dziękuję za odznaczenie, nie wiem czy zasłużyłem, ale dobrze wiedzieć, że testu nie oblałem ;) Andrzej, to chyba złośliwość losu, chociaż szczęście w nieszczęściu, że jednak miałeś ten wypadek w Polsce a nie na Ukrainie, jeżeli leczą tam tak jak jeżdżą to wygrałeś w totka! ;) Wracaj szybko do zdrowia! Mikołaju dzięki za udostępnienie fotek i informacje o rękawiczkach :D Pozdrów Magdę. Jarema ty latasz pewnie genialnie ale poćwicz chodzenie ;) Może kiedyś wystawisz jakąś stewardessę na wspólnej imprezie... :D Pozdrawiam serdecznie i liczę, że wszyscy się spotkamy pod koniec sezonu powspominać ten deszcz, grad, burze piaskowe, huragany, oszukany striptees, deski i dziury na drogach, kalmary, busiki i przebyte kilometry.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi