k_smart Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Gratki :biggrin: ...i gumowych drzew :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Gratuluje zakupu :clap: Gumowych drzew zycze. :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 GRATULUJE ;) :clap: KMX zajebista sprawa :flesje: :wink: :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 hhaah juz dzisiaj pierwsz agleba była;];];] :flesje: w rowie jechałem sobie w lesie i wjechalem sobie do rowu okazało sie za stromo zeby podjechac i przy próbie ppodjazdu pod skarpe kolo sie zeslizgneło ippolecialem w bok koła oczywiscie były wyzej niz kierownica... wiecej nie jezdze po rowach sam... bo postawic go na koła w takie pozycji to sztuka... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 gratuluje ! oby Ci sluzyl :flesje: mam nadzieje ze nie przypaliles sie bardzo i nie wziales tak bo juz byles tam...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 gratuluje ! oby Ci sluzyl :icon_mrgreen: mam nadzieje ze nie przypaliles sie bardzo i nie wziales tak bo juz byles tam...pozdrawiam gdzie byłem i czym miałem sie przypalic... nie rozumiem nic z twojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Gratulacje! Bezawaryjnej jazdy, wysokich lotów, gumowych drzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Do lotow KMX jest nawet dobry:D Troche ciezki przod ale fajnie sie skacze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Do lotow KMX jest nawet dobry:D Troche ciezki przod ale fajnie sie skacze:D nie ciężki przód tylko brak treningów i koordynacji Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Gratulacje, nowo zakupionego sprzęta. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 nie ciężki przód tylko brak treningów i koordynacjiNo mozliwe ale dopiero sie ucze ;p Ale sprzet nie jest zly:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 heh temat chyba zamnknięty kupiles juz kmx pawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Gratki...czekamy na wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi