RudyXJ Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 O widzę ,że plusujemy hehehe zdaje Ci sie :flesje: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Nie ma powodów do obaw , to poprostu banda staruchów przeżywających drugą młodość Eee no.... ja przezywam caly czas pierwsza mlodosc! :flesje: Druga to dopiero zaczne po 60tce :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam, Heh, EkG-kowcy, dosyć tych wypocin i nie stroszyć piórek :) Prośba do niewtajemniczonych, aby zapoznali się z szalenie niteresującą lekturą dotyczącą tylko i wyłącznie Oddziału Geriatrycznego :P Belgu, przecież Ty jesteś już ....starszym panem :wink: I teraz wiem, że dostanę ochrzan, jak się patrzy (Piotruś sorki). Ale wracając do meritum, jeśli przygarniecie mnie z moją Cebulką, to chętnie podjadę na tę uroczystość. :crossy: O ile życie nie dopisze innego scenariusza. Pozdróweczka:-) Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 pszczoła35 napisała:Belgu, przecież Ty jesteś już ....starszym panem powielając głębokie przemyślenia Waldiego :icon_biggrin: - na starość trzeba jaszcze zapracować, a Belgu jest tylko dorosły :wink: A w temacie, to mimochodem zbierze się sympatyczna grupka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Belgu, przecież Ty jesteś już ....starszym panem :wink: I teraz wiem, że dostanę ochrzan, jak się patrzy (Piotruś sorki).Agus... punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :)A swoja droga mozemy sie tam wybrac, prawda? powielając głębokie przemyślenia Waldiego :icon_biggrin: - na starość trzeba jaszcze zapracować, a Belgu jest tylko dorosły :wink: A w temacie, to mimochodem zbierze się sympatyczna grupka :lalag:Wypijmy za to :) Edytowane 9 Maja 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No mozna by podjechac i jakiego kapcia pod kosciolkiem spalic... przypominaj na gg albo na forum...ale jedno wiem napewno - tradycja nakazuje flach wodeczki na moto - bylem na wieeeelu paradach i zawsze bylo 0,5 pysznej polskiej wodeczki na moto !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bylem na wieeeelu paradach i zawsze bylo 0,5 pysznej polskiej wodeczki na moto !! trafnie to kolega ują.Podpisuje sie dwiema ręcami. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A tak przy okazji - gdzie w radomiu te pizze mozna u Ciebie zezrec ?? Czasem sie jezdzi to by czlowiek na weekendzie cosik zezarl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) No własnie Ziomalu z Radomia-czas i miejsce spotkanka i sie cos pomysli w sprawie slubu :buttrock: . Tylko zeby sie goscie nie przestraszyli :buttrock: Sie skrzyknie pare osób i bedziesz miał hałasik i zozpierduche jak sie patrzy :smile: :buttrock: :buttrock: :buttrock:Zadoscuczynienie musi byc :flesje: na wode nie jezdzimy przeciez Edytowane 11 Maja 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam pytanko... co to jest grpa EKG??? bo juz sie bac zaczynam... Elitarny Klub Gejowski . Na poważnie to Elitarny Klub Geriatryczny. Super ludzie! Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Czy ten slub i korowod jeszcze aktualny?O ktorej mialoby sie to odbyc no i o ktorej ta pizza bylaby serwowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 sie pisze rencyma... Może powtórzyć temat i godziny by się nie pytano :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 z miłą chęcia byśmy podjechali ;) ale do Radomia kawałek z Bydgoszczy ;) a po drugie koleżanki koleżanka ślubuje w tym dniu w Chełmnie i tam obiecaliśmy być ;) romans a Ty to jesteś hard core ;) do radomia :D miłej wycieczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja się tylko grzecznie pytam... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi