karolb123 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) no to Pawik kupuj szybko bo okazje są krótko. Na allegro był fajny rx za 4tyś rocznik 99 ale fajny zadbany nie wiem czy jeszcze jest. ZA te pieniądze nic lepszego nie ma i ten motor ma duszę dla mnie moim zdaniem niby 125 a sie jezdzi wyj***nie. PozdRo125. szerokiej dorogi Edytowane 15 Czerwca 2007 przez karolb123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 własnie wczoraj nabyłem rx 125 98r i potrzebuje do niego klocki hamulcowe jesli ktos ma to pw a jak mozecie do dajcie jakies oznaczenie czy link do tych klockow na necie. Pozdrawiam Kolo98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 W pierwszm lepszym slepie są ale dobra masz: http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx?Ca...nd&motId=100269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ale to jest do 92r wiec nie wiem czy beda pasowac dlatego sie pytam czy ktos wie skad wziac do 98r...moze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Chyba powinny pasować bo patrzyłem na bikepics i sie prawie nie różnią tak więc nie wiem. W ostateczności zadzwoń do motoromy ale nie polecam tam dzwonić bo tam są sami fachowcy. Pozdro szerokiej szosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ok to dzieki za rade.. zaryzykuje i kupie ktores z tych klockow..jak beda pasowac to napisze moze komus sie to przyda. Pozdrawiam, Kolo98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliann Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam .od tygodnia posiadam aprilie rx 125 rocznik 92 z silnikiem rotax 123 ! pierwsze co kupilem to uklad wydechowy arrow +5 km :icon_eek: ogulnie fajne moto ale coz moge powiedziec po tygodniu uzytkowania ;) 2t RLZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Gratuluje już coraz więcej tych rxów. A gdzie kupowałeś w Polszy czy za granicą?Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 To może teraz ile lecą wasze RX mój 120 na kostkach...w brifie jest napisne że odblokowany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 moim lecialem kolo 120 ale to byla chyba 4 dotego na kostkach.. nawet nie ma gdzie sie bujnac za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jakie wy macie przełożenia w tych swoich RX ze tak latacie szybko? :O Na 4 120 oo kurde, to chyba z 30min sie rozpędzasz do 100km/h ;p. Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 moim lecialem kolo 120 ale to byla chyba 4 dotego na kostkach.. nawet nie ma gdzie sie bujnac za bardzoChyba masz mocne przekłamania licznika <lol> 120 na 4 to na 6 chyba ze 170 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 nie wiem jak na 5 i6 moze tylko do 130 albo 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 nie wiem jak na 5 i6 moze tylko do 130 albo 140Też wątpie ale sprawdź zębatki i przyspieszenie zmierz może ci słabo przyspiesza ale za to V-max duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 zebatki to 49/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi