grey Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 moze i masz racje :biggrin: coraz bardziej mnie supermoto zaczyna krecic tylko do 8 "koła" co bym miał szanse nabyc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walerry Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 A co byś powiedział na Hondę 750 CB???Zajefajny Motorek o ile się nie mylę to ma coś koło 76 KM i w tej kwocie może byś coś znalazł. Ja osobiście bym szukał czegoś takiego.Pozdrawiam. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Moto z owiewka przednia (np bandit 600s, xj600s (diversion) odpadaja) ... he he he też tak mówiłem ... a teraz jeżdżę z dokupiona szybką ... :wink: niestety wygląd motocykla to jedno a jakość podróżowania do drugie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) grey ani nie patrz na gości z TArnowskich Gór.Składają przeszczepy, podpicują i opychają. Z daleka! Takie spostrzeżenie na początek:-brak ciężarków na kierownicy-plastik pod kanapą nie idzie w linii z bakiem-czarna kierownica (?) Edytowane 19 Maja 2007 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) wygląd motocykla to jedno a jakość podróżowania do drugie Trza twardym być a nie mientkim!! Twardo brać wiatr na klate a nie chować się za szyba :wink:Że o wyglądzie motocykla nie wspomne.... :clap: Edytowane 19 Maja 2007 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 hhe bez forum to mozna sie w gó*** wpakowac-dzieki za rade a co do owiewki-to chocby mi mialo rece urywac to i tak nie zaloze owiewki :P :) mysle ze za 8 tys to moze i sv650n uda sie kupic a co do bandita 600-slyszalem ze to lubi sobie "łyknac"-czy to prawda i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ze względu na mój wzrost-186 cm moto nie moze byc strasznie małe ciesz sie, że masz tyle :) ja mam 197 i mam dopiero 17 lat. Jaki motorek polecilibyście dla mnie ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdivx800 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Problem zawsze jest ten sam co i za ile Ja myślę że po pierwsze trzeba założyć co chcesz z tą maszyną robić ! 1. Turystyk2. Transport (kufry) , pasażer(ka)3. Dzikowanie na jednym kole 4. Wyłącznie prędkość Jeszce jedno jest ważne jakie umiejętności posiadasz i to jest odwieczny problem jeżeli ktoś sie przesiada ze 125 na 500 bądź 800. Ja tak zrobiłem i gleba niestety nie miał mnie kto jazdy nauczyć, przychodzi z czasem Suzi GS 500, Honda CB 500 to dobre maszyny na początek myślę że każdy powinien zaczynać od taki maszyn i nabrać nawyków potem przesiadka na coś większego a wzrost... no niestety dla chłopa 186cm GS będzie za mały ! Wiara ma racje XJ 600Suzuki VX 800 - to akurat moja bryka ,zapraszam do siebie : http://www.polskajazda.pl/index.php?marka=...18&opcja=detail Myślę że znajdzie Potrzebe Ci info na temat VX-a PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatajacek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) pewnie zaraz zbiore jeby.bmw 1100. z Niemiec mozesz sie zalapac w budzecie. no dobra, wiekszym.http://www.mobile.de/SIDU9-Ek84fbi9tshOhMp...11111259119549&ale masz czas.Niemiecki przecietny Niemiec jest jakos wiekszy niz japonski przecietny Japonczyk. qrde. link wysyla gdzies w krzazki. ale sobie wrzuc dane wejsciowe na www.mobile.de to Ci i wyrzuci. Edytowane 26 Maja 2007 przez tatajacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 SV 650 za 8tys. sceptyczny jestem...... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi