wild Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 oj tak! golas ma racje:) rusek pobija wszystko na glowe-rozwali tlok- pojedzie, ukreci wal- pojedzie, padnie ladowanie- pojedzie,moze sie z niego dymic- pojedzie. ;) ! Goska:biggrin: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Oj, Gosia, ja wiem ze kochasz te maszynki, ale .......... troszke Cie ponioslo z tym ukreconym walem.Na jednym tloku to smigalem ale zeby tak z rozwalonym walem ???No, ale mniejsza o to ..... najwazniejsze ze jestesmy jedna rodzina :biggrin: :clap: Kwintesencja bedzie choppper zrobiony z ........... ruska :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Kwintesencja bedzie choppper zrobiony z ........... ruska :bigrazz: No proszę ja Ciebie..... jest takie coś od dłuższego czasu na rynku... chociaż w Polszy nigdzie nie spotkałem... Tutaj Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) troszke Cie ponioslo z tym ukreconym walem. musze ci powiedziec ze na skoczka z ukreconym walem dojedziesz.mialam owa przygode, to w tedy przez jedna pierdolona srubke zatarlo wszystko :] tloki, pierscienie,cylindry, kolo zamachowe, wal a nawet pradnice.. chyba czytales ten temat co kiedys opisywalam?nie wazne z reszta. ale to byl niepodwazalny dowod na to, ze ruski da rade :bigrazz: Goska Edytowane 9 Maja 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ok ;) już wszystko wiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi