pucek123123 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Siemka Tak jak w temacie. Co sądzicie o tym motorze o silniku i ogólnie o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ale O jakim Silniku ? :icon_razz: 125,50 ? Jesli chodzi o 50ccm To ma on podobno troszke wiecej koni od np. aprili rs 50. Ogólnie Moto Fajne Raz Sie przejechałem ale zablokowaną wersją i tak bylo fajnie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Czesci dosc duzo, bo pasują od Sendy :)O jakich rocznikach mowa?Nowa jest zajebista, te wydechy pod siedzeniem ... :D Ogólnie wśród ścigów pierdziawek 50 cm3 zastanawiałbym się nad GPR i nad TZR :DRSka strasznie się pierdzieli ... - wystarczy pogadac z mechanikiem albo poczytac opinie właścicieli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Ja sie akurat pytam o ten model z dwoma soczewkami z przodu. (2004r) No ja też jak kupowałem ty myślałem nad TZR ale okazała się sporo droższa no i niema takiego fajnego schowka zamiast baku. A silnik oczywiście 50ccm Edytowane 8 Maja 2007 przez pucek123123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 sorka ze odkopuje stary temat, ale neichce zakladac nowego zeby lud sie pluł ze taki temat juz był ;] a wiec zamierzam sprzedać moja sende 2003r i kupic sobie nowy model gpr'abardzo bardzo mi sie on podoba, najbardziej w swojej klasieale mam kilka pytańjak jest z awarynoscia, czy one mają minarelli am6 ?jak jest z ich masą, waze 52kg i pakerem niejestem, na fotkach widzialem ze w porownaniu do tzr'ki jest wieksza, a tzr to juz dla mnie dosc duzy motor, wiec jak myslicie, dam rade ? prosze o opinie na temat tego nowego modelu (oczywiscie chodzi o 50cc) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tzr 50 nie jest duza, Tak dasz rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 senior, nie ma sie co obawiać. Ogarniesz temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A co do silnika to siedzi tam ten sam co w twojej sendzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 to jakim cudem na przyspiechce jest rowno z sendą i jedzie 100km/h ? :eek: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 przełozenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dokładnie.. nie na moc, a na prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy1994 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 WItam. Posiadam Derbi gpr z dwoma światłami z przodu (2000 r.). Moje problem polega na tym że nie wiem czy będzie pasować tylni amortyzator z nowszego modelu albo od 125. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi