Izzy-MM Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jeżeli kogoś interesuje ten motocykl, to zapraszam do zapoznania się z testem :flesje: http://www.moto-magazyn.pl/test_honda_cbr_1000_rr_fireblade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mnie interesuje i z checia przeczytałem :flesje: Fajnie chodz troche krótko i jednak mogłby wskoczyć na tor i się podzielić opinią co RR-a potrafi na torze.Fajne fotki :) Dzieki za podrzucenie linka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Test na torze jeszcze będzie :icon_rolleyes: A co do długości... napisałem raczej standardowo - 3 strony A4. Zwykle ludzie się pieklą, że za długo. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Całkiem w czoko test. Sam pisałeś, czy mama pomagała? :) Numery ursynowskie...motocykl kogoś znajomego? Zbyt rzadko kurcze z domu wychodzę, bo jeszcze nie widziałem w okolicy tej Hondki. Poprawę obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Pytanie za 102 punkty Co jest nie tak z tym zdjęciem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Embe... numery Ursynowskie bo chyba na takich go Honda Poland rejestruje (mają siedzibę na Puławskiej), nie testujemy motocykli naszych znajomych itp. Wszystkie sprzęty dostajemy od importerów. Occult - tak wygląda CBR`ka podczas bardzo ostrego hamowania - na granicy uniesienia się tylnego koła. Tak wiec ze zdjęciem jest wszystko ok... to odstaje te 102 pkt? Na co je mogę zamienić ? :biggrin: Punkty Premium czy jak ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Occult - tak wygląda CBR`ka podczas bardzo ostrego hamowania - na granicy uniesienia się tylnego koła. Tak wiec ze zdjęciem jest wszystko ok... to odstaje te 102 pkt? Na co je mogę zamienić ? :biggrin: Punkty Premium czy jak ? :biggrin: Tak tylko ze kierowca nie trzyma ręki na klamce. Czyżby hamowanie silnikiem powodowało takie zachowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hyhy, A jak hamujesz? Nie widzę żadneego palca na klamie...albo zdjecie jest lewe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hyhy, A jak hamujesz? Nie widzę żadneego palca na klamie...albo zdjecie jest lewe... wiem, moto właśnie jechało na gumie, a to jest moment lądowania. To ile tych punktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ciśnienie w przednim kole jest prawidłowe? Rozumiem, że lądowanie...jeno wygląda lekko flakowato. Nie czepiam się - ciekawość zżera :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ojj macie racje, to było lądowanie z gumy. Ciśnienie było ok, to musiał być ten moment jak musiałem szybko odpuścić, bo się światło na Jerozolimskich zmieniało :buttrock: Embe, ale rozumiem, że opona wygląda flakowato? Bo zdjęcie same w sobie wydaje mi się ciekawe :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Pytanie za 102 punktyCo jest nie tak z tym zdjęciem??? co jest nie tak z tym zdjeciem... yyyyto nie ja niedze na tej hondzi :icon_biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 co jest nie tak z tym zdjeciem... yyyyto nie ja niedze na tej hondzi ;)pzdr Super składnia, przed wysłaniem posta sprawdź co napisałeśpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Test na torze jeszcze będzie :) A co do długości... napisałem raczej standardowo - 3 strony A4. Zwykle ludzie się pieklą, że za długo. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało... pozdr.Szczerze :icon_question: Nie wiedziałem ze to Ty pisałes :icon_rolleyes: W takim razie gratuluje,fajnie napisane :smile: Wiesz...ja o tym motocyklu mógłbym czytać całymi godzinami :icon_mrgreen: Jest to mój motocykl docelowy czyli wymarzony,chyba ze coś w tym czasie wyjdzie lepszego ale wątpie :wink: Troche Ci zazdroszcze ze miałeś okazje pośmigać sobie tą maszyna po drogach Wa-wy,hehe :icon_biggrin: Co do pytań?Hm...jak będziesz miał 1000RR na sprzedaż ale w takiej wyjątkowej okazji do 10000 zł to pisz :biggrin: Oczywiście żartuje,ale jak będę miał jakieś pytania techniczne napewno się do Ciebie zwruce.Pozdrawiam i dzieki za artykuła :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Embe, ale rozumiem, że opona wygląda flakowato? Bo zdjęcie same w sobie wydaje mi się ciekawe :icon_mrgreen: No jasne, że tak...opona naturalnie :biggrin: Brakuje mi jeszcze tylko dymku, który przy lądowaniu zarówno samolotu jak i motocykla się niekiedy pojawia...ale już nie kontynuuję, bo to mało istotne. Jest fajosko, działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi