Peny Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 http://www.polskajazda.pl/index.php?a=moto...l&idpojazd=9159 czyż nie jest śliczna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak nie jak TAK :icon_mrgreen: zlota wersja jak najbardziej :icon_mrgreen: tylko gdzie prawy boczek od aku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 hahah... no prosze coż za spostrzegawczość... musze go lepiej przymocować, mam go oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ładny motocykl, wiadomo, Virago :icon_mrgreen:Mam pytanie: widzę, że masz te same co ja gmole akcesoryjne Yamahy i zainstalowałeś sobie na nich spacerówki. Wygodne to jest? Też chcę coś takiego założyć, żeby wyprostować nogi podczas dłuższej trasy, ale nie jestem pewien, czy będzie to spełniało swoje zadanie. Jeździłeś już swoją maszyną w dłuższą trasę? Korzystasz ze spacerówek do czegoś innego niż zadawanie szyku ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi