janekk Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Hello, mam pytanko odnośnie sprzęgła (tak mi sie przynajmniej wydaje) w mojej suzi. Do wczoraj wszystko było OK, pięknie chodziła na gumę z gazu przy delikatnym acz zdecydowanym kręceniu manetki. Normalnie cudowna jazda. A dzisiaj jakaś klapa, zapodaje manętką, obroty na czerwone prawie wchodza, a koło ledwo się unosi, do tego jakby uczucie ślizgającej się opony. Może i opona trochę się może ślizgać nienagrzana, ale ma wrażenie, że to sprzegło (szybko wchodzi na obroty, ale na efekt trzeba poczekać). No i z dwójki nawet jak pykam sprzegłem to nie idzie zdecydowanie na koło. Moje pytanie jest takie - czy to możliwe, żeby sprzegło się tak spied....ło w jeden dzień. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 mam pytanko odnośnie sprzęgła (tak mi sie przynajmniej wydaje) w mojej suzi (...) a już myślałem po przeczytaniu tematu, że ktoś ma fajny motur... http://all-model-cars.com/bmw-photo/bmw-k1-1992.html a to tylko japonia... :biggrin:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja kiedys w crosie tak zajechalem sprzeglo stacilem je doslownie w kilka minut pozniej nie mialem przeniesienia napedu wal - skrzynia wiec moim zdaniem jest to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi