Olsen Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ...ale proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości/wyrozumiałości. :icon_mrgreen: A więc: Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów jest szczęśliwym posiadaczem tego kasku? Jeśli tak, to jak się sprawuje ta podwójna szybka (zapewniano mnie, że problemy z rozklejaniem się dwuwarstwowego wizjera i zaparowywaniem dotyczyły jedynie wcześniejszych modeli, a obecnie produkowany model został ulepszony)? I jak się ten kask spisuje przy jeździe z wyższymi prędkościami (czy za bardzo nie huczy)? Czy to zapięcie rzeczywiście jest takie rewelacyjne?Mierzyłem dziś taki w Tarborze i wydaje się być OK. Z góry dziękuję za ewentualne (p)odpowiedzi/rady/sugestie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mierzylem i 520 i 530 sport. Musze Ci powiedziec ze 530 jest jakas taka bardziej... Lepiej lezy, nie paruje (ma pojedyncza szybke z rewelacyjnym antyfogiem), takie cos pod broda co jak wyjmiesz to nie ma bata, nie wieje, + oczywiscie ten kawaleczek materialu. Przymierz i 530 Sporta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mierzylem i 520 i 530 sport. Musze Ci powiedziec ze 530 jest jakas taka bardziej... Lepiej lezy, nie paruje (ma pojedyncza szybke z rewelacyjnym antyfogiem), takie cos pod broda co jak wyjmiesz to nie ma bata, nie wieje, + oczywiscie ten kawaleczek materialu. Przymierz i 530 Sporta. Zgadzam się. Miałam 520 a teraz mam 530 Sport. Rożnica kolosalna. 520 przy dużych prędkościach jest głośniejsza niż 530 Sport nie mówiąc już, że w 520 możesz zapomnieć o aerodynamice :/. A w 530 tak nie urywa głowy, kiedy przy ponad 100 km/h chcesz lekko odwrócić głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi