igner Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Witam!w tamtym roku nie byłem a słyszałem że podobno fajny zlocik i chciałem tam pojechać ocenić samale z drugiej strony tam tylko słyszałem że "podobno" fajnie a was juz znam i z góry wiem że bedzie zaje.... ;) napalałem się na tą Wenecje jak szczerbaty na suchary a tu Ty wyskakujesz z taką propozycja nie doodrzucenia :clap: popsułeś mi głowe :biggrin: i dałeś do myślenia Pozdro :biggrin: Edytowane 29 Maja 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 co sie odlwcze.........ja sie prosic nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 co sie odlwcze.........ja sie prosic nie bede :banghead: Ja też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witam, idac za linkiem w podpisie..w dziale Personal Photo kilka fotek z Brudzewa ;) Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ale widze ze policyjna eskorta bylaAlex a kto tam dosiadal twoja biedrone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witam,Taa eskorta byla, pelen wypas.. organizacja 1sza klasa...powaznie. chlopaki sie postarali. A ta panna, ktora dosiada biedrone to Madga - corka Ryska - przyjaciel z Lipna...byla z nami na tym wyjezdzie..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Lukasz ja jesli bede jechał do Wenecji to tylko na dwa dni wiecej nie dam rady i raczej od piatku do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witam! Mariusz ja nie chce żebyś mnie prosił cy cuśpoprostu chciałbym pojechać do tej Wenecjimyślałem że wy też będziecie jechać :banghead: czemu nie chcecie?może się dacie namówić?? wiem że co się odlwecze to... jest jeszcze jedna opcja-o której pisałeś-czyli w piątek Wenecja a sobote do Ciebieteż ją rozważam!ale wszystko się rozchodzi o kase :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 no w wenecji slyszalem drogoa u mnie darmocha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witam, W Wenecji szykuje sie niezla impreza..wczoraj ogladalem harley'a, ktory bedzie na tym zlocie z Torunia - niezla maszyna :biggrin: ja niestety nie dam rady w weekend po bozym ciele lece na mazury ...oj bedzie sie dzialo.. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lukasz jak planujesz jechac w piatek o ktorej godzinie. Ja bede mial wolne nie ide do pracy wiec można startowac o ktorej chcemy. http://q4.pl/?id=17&news=113024Zobacznie ten link moze bysmy sie wybrali w sobote. Ma byc jakas parada motocyklowa? Co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam,i jeszcze pare zdjec z Brudzewa... http://brudzew.pl/gallery/main.php?g2_itemId=19 Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 troche tego jestnie tak tylko pare ale ta eskorta pilicji jest superorganizacja pierwsza klasa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam,no troche tego napstrykali..chlopcy radarowcy byli na swoich pieknych Yamaszkach w skorzanych ciuszkasz szytych na miare..:biggrin: sobota byla udana..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jutro jadę do Brzescia Kujawskiego. Jeśli ktoś ma ochotę sie dołączyć to zapraszam. Ja startuje 13:40.Ma być trochę motocykli w Brześciu potem parada jakieś kiełbaski bardziej mala impreza kameralna wiec można sie przejechać na kilka godzin i zobaczyć. Jesli ktos chce dloczyc czekam pod telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi