danny Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ok czyli bedziemy w kontakcie wrazie czego moj tel 601-157-011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 oki...moj 601677530Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam! no ja już szybke dostałem, założyłem jutro pierwszy test bo na sobote musi być już ustawiona na gotowo i jedziemy!przed 12 już bede koło Guliwera na was czekał Mariusz przywiąż pożadnie swój plecaczek i rura :wink: i będziesz na czas we Włocławku i jak Daniel zostajesz na noc?ja jak mnie przygarną chłopaki w swoim domku i dadzą kawałek podłogi do spania :biggrin: to może bym się skusił i został na niedziele a co do Turka i tego zlotu w okolicach to powoli Panowie powoli nie umawiać mi się tu za plecami :wink: ja z moim plecaczkiem prawdopodobnie też byśmy się z wami wybrali ale tam to już na jeden dzień i powrót wieczorem pozdrawiam i dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jak ustalicie, którą trasą jedziecie do dajcie mi znać to się podczepię :P Mój numer: 605-267-359 :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 no nolukasz nie bedzie szalenstwwiec kwadrans musi byc w tolerancji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No ja mam przykra wiadomosci jutro musze stawic sie w pracy wiec odpadam nie pojade zwami do Plocka.Czasami musze isc do pracy w sobote taka praca. Zdaża sie to bardzo rzadko a tu akurat jutro ma ci los.Jednak za Tydzien do Turku juz sie pisze bo bede mial na 100%wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No ja mam przykra wiadomosci jutro musze stawic sie w pracy wiec odpadam nie pojade zwami do Plocka.Czasami musze isc do pracy w sobote taka praca. Zdaża sie to bardzo rzadko a tu akurat jutro ma ci los.Jednak za Tydzien do Turku juz sie pisze bo bede mial na 100%wolne. PANOWIE I PANIE!skoro jedziecie na lansik do Płocka to może byście zajrzeli gościnnie chociaż do Koszelówki, to tz rzut beretem, najprościej jedziecie na Łąck, na rondzie na sochaczew i 2 km przed Gąbinem kierukowskaz, lub, bliżej ale bardziej skomplikowanie w radziwiu na Gąbin, za Dobrzykowem jak podjedziecie pod górę, za barem w prawo też imo jest kierunkowskaz. Ośrodek 'Zacisze" wiekszość skladu powinna być pomiędzy 14-15.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam,Danny no to trzeba jeszcze zegarki zestroic, umowic godzine spotkania przed turkiem i wio...ja moge byc od rana - jak nie wstaniecie szybko to zajrze na kawe po drodze...juz tre kolanami :)Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 PANOWIE I PANIE!skoro jedziecie na lansik do Płocka to może byście zajrzeli gościnnie chociaż do Koszelówki, to tz rzut beretem, najprościej jedziecie na Łąck, na rondzie na sochaczew i 2 km przed Gąbinem kierukowskaz, lub, bliżej ale bardziej skomplikowanie w radziwiu na Gąbin, za Dobrzykowem jak podjedziecie pod górę, za barem w prawo też imo jest kierunkowskaz. Ośrodek 'Zacisze" wiekszość skladu powinna być pomiędzy 14-15.pozdr Tak naprawde to właśnie umawiamy się na wyjazd do Koszelówki tylko tak potocznie mówimy że do PłockaWiędz do spotkania w Koszelówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam!no już myślałem Zbyszek że główny organizator wyjazdu gdzieś zabalował bez wieści ale naszczęscie już jesteś Daniel szkoda że nie dasz rady jechać dzisiaj bo znowu ja za tydzień nie dam rady jechać w okolice Turka- mam obronę w przyszłą sobote :biggrin: i nie wypijemy nawet razem pożadnie dozobaczenia dzisiaj o 12 koło Guliwerai uderzamy na Koszelówke Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 taa do zoboczenia kolo 12 we wloclawku Daniel po pracy przyjedz, ominie cie jedynie kilka kolejek :biggrin: :biggrin: pozdr 3m i do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 I jak tam sie udała wczorajsza impreza mam nadzieje ze pochwalicie sie zdjeciami i swoimi przezyciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam!meluduję się że szcześliwie dotarłem z Koszelówkidzięki wielkie wszystkim co byli na zlocie-było za*eb.......pijanych fotografów tam Ci było dostatek także mam nadzieje że później udostępnią swoje zdjęcia wszystkim na forumDaniel powiem Ci że duuuużo Cie omineło niestety-miedzy innymi wjazd motocyklami do domku :) czy sposób powitania jednego z oczekiwanych forumowiczów albo kłotnia z właścicielem ośrodka(i z tej okazji dla niego te słowa- "chu... Ci w du... stary dziadzie") ale wszystko to ze szczegółami trzeba sobie opowiedzieć LIVE widze że szykujecie się na kolejny zlocik w następnym weekend w okolicach Turku ja niestety nie dam rady pojechać z wami ale już powoli szykujcie się na zlocik w Wenecji k/ Żnina 8,9,10 czerwca! ide wyleczyć kaca małym piwkiem:flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dojechałem szczęśliwie, jak zwykle było fajnie spotkać się z Wami.Dzięki za wspólną zabawe. Kierownikowi ośrodka to proponuje przyjmować zloty mocherowych beretów lub innych kółek różańcowych. Pozdrawiam wszystkich, co do Turku to muszę przemyśleć sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam,No to gratuluje udanego weekendu, dobrze ze wrociliscie bez strat..A przemysliwac to nie ma co Turku tylko trzeba jechac (!) Mam nadzieje, ze pojedziemy wspolnie.. Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi