maarp Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dlaczego nic nie napisałeś o swojej podróży? Chodzi Ci Wojtku o wrażenia z podróży czy o to że nic wcześniej nie napisałem a z chęcią byś się wybrał? :-) Tak więc:-wrażenia moje są mieszane. Jestem szczęśliwy z takiego dość długiego odcinka który przebyłem niemal za jednym dosiadem maszyny, jednak zważywszy na bóle tego i owego, dziś nie pałam zbytnim entuzjazmem do jazdy, do polskich dróg i kierowców ;-) Maszyna sprawowała się nazbyt dobrze, zrywna i szybka (jak na moto bez owiewek) ale jakby ciut za mała dla mnie (choć ja za duży nie jestem) - no i te obroty!!! Boszzzzze! Toż to nie do przyjęcia kiedy na codzień jeździ się HD. Ale ogólnie BANDYTA wypas - od dziś i ja mogę pouskuteczniać jazdy na "ścigunie" (choć to tylko 400 i 59 KM)!-wcześniej nic nie pisałem gdyż to był spontan. Szukaliśmy czegoś dla kobietki. Miało być ładne ;-) , ładne, ładne, nie zajeżdżone, ładne, nie dużych rozmiarów, ładne i dość bezawaryjne. No i stanęło na małej Suzuki GSF 400 Bandit rocznik 1995 w kolorze czarnym. Może to i zbyt ambitna maszynka jak na pierwsze moto - ale i ja chciałem mieć jakąś w tym przyjemność ;-) Tak też więc wbraliśmy się po nią/niego do Frankfurtu nad Odrą - no i jest. I chyba to jest to! Łatwa w prowadzeniu, dobre hamulce, odejście ma hehe, małe gabaryty, nie zniszczona, wymieniony rozrząd i napęd, oryginalny lakier, zarejestrowana i ubezpieczona na rok! Nic tylko lać i hulać!...a teraz Pani Marta musi okiełznać Bandyciorka!Nota bene coś mało kobietek w motocyklowym gronie (chyba znam tylko 6??)... Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Super...widzę że będziemy mieli następną motonitkę w grupie.Tak 3mać,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zbiku_ Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam, czy coś planujecie na 01-02.08.08 ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza_21 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam, można by coś zorganizować bo ostatnio coś nie możemy się zebrać JA JESTEM ZA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ma ktos ochote przejechac sie do Zgierza w sobote??wyjazd miedzy 16;45-17;00 z Włocławkaja jade z wariatem, pozniej zigi z Renią wracają a ja jeszcze nie wiem, jak sie uda na niedziele wolne zalatwic to.... :biggrin: a jak nie to wracam rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Honda Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ma ktos ochote przejechac sie do Zgierza w sobote??wyjazd miedzy 16;45-17;00 z Włocławkaja jade z wariatem, pozniej zigi z Renią wracają a ja jeszcze nie wiem, jak sie uda na niedziele wolne zalatwic to.... :D a jak nie to wracam rowniez A co tam sie odbywa w tym Zgierzu w sobotę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kolega motocyklista bierze ślub i trzeba mu zrobić orszak z paru motorków. :biggrin: Stąd ten wyjazd do Zgierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyjko Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nio, wreszcie działa forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Cyjko Włocławek też tu pisze http://www.motowloclawek.pun.pl/forums.php Proszę moderatorka o nie kasowanie mojego postu z przyczyn wiadomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyjko Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Cyjko Włocławek też tu pisze http://www.motowloclawek.pun.pl/forums.php Proszę moderatorka o nie kasowanie mojego postu z przyczyn wiadomych. dzięki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nareszcie...maszyna ruszyła...Pozdrawiam wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Gdzie się wybieracie w niedziele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Gdzie się wybieracie w niedziele???A prawko już w kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Prawo jazdy oczywiście tak i nowy motocykl tez :icon_mrgreen:Przy sprzyjającej pogodzie wybralbym się na jakąś małą trasę lub poprostu do Włocka Edytowane 5 Października 2008 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dziś Hala Mistrzów godzina 11-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi