Skocz do zawartości

Włocławek na 2oo

Alex_kr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Halo

Wszyscy jadą do Strobina?

W sobotę 19 - tego są regaty w Duninowie z paradą motocyklistów a potem kabareton w Płocku.

Może ktoś reflektuje na wspólną przejażdżkę?

Pozdrawiam

Remo o której jest ta parada? Skąd startujecie??

Pozdrawiam Artur

Parada jest przed godzina 15 (program regat : http://www.nowyduninow.info.pl/side.php?id=57).

Co do godz. wyjazdu możemy się dogadać. O 12-tej jest koncert szantowy więc może warto wyjechać ok. 11.30 z pod HM.

Pozdrawiam

Dogadaliśmy sie z Remem że spotykamy sie jutro(sobota) o 10.30 pod HM Jak ktoś ma chęć pojechać do Duninowa i Płocka to zapraszamy na 10.30 !!!

pozdrawiam Artur

Wojtek, na pewno nie odpoczywamy od jazdy! Raczej, jak ja dziś, odpoczywamy po 380 km w upale po polskich drogach, na hiper niewygodnym małym Bandycie! Było ciekawie - teraz mnie wszystko boli ;-)))

Uprzedzając - nie, nie zdradziłem swej hadzinki. Po prostu przybyła nam we Włocku nowa, młoda, śliczna motocyklistka :-)))))) Oby szybko ruszyła z nami na szosy!

Wojtek, na pewno nie odpoczywamy od jazdy! Raczej, jak ja dziś, odpoczywamy po 380 km w upale po polskich drogach, na hiper niewygodnym małym Bandycie! Było ciekawie - teraz mnie wszystko boli ;-)))

Uprzedzając - nie, nie zdradziłem swej hadzinki. Po prostu przybyła nam we Włocku nowa, młoda, śliczna motocyklistka :-)))))) Oby szybko ruszyła z nami na szosy!

Dlaczego nic nie napisałeś o swojej podróży?

Wojtek w sumie to chyba najczęściej z tego wszystkiego to % :D :D :D

pozdr :D

Pokaż mi motocyklistę który od % stroni...Ale ja w dwa weekendy przejechałem ponad 2000 km.Pzdr