Remo Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 HaloWszyscy jadą do Strobina?W sobotę 19 - tego są regaty w Duninowie z paradą motocyklistów a potem kabareton w Płocku.Może ktoś reflektuje na wspólną przejażdżkę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 HaloWszyscy jadą do Strobina?W sobotę 19 - tego są regaty w Duninowie z paradą motocyklistów a potem kabareton w Płocku.Może ktoś reflektuje na wspólną przejażdżkę?Pozdrawiam Remo o której jest ta parada? Skąd startujecie?? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Parada jest przed godzina 15 (program regat : http://www.nowyduninow.info.pl/side.php?id=57).Co do godz. wyjazdu możemy się dogadać. O 12-tej jest koncert szantowy więc może warto wyjechać ok. 11.30 z pod HM.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Parada jest przed godzina 15 (program regat : http://www.nowyduninow.info.pl/side.php?id=57).Co do godz. wyjazdu możemy się dogadać. O 12-tej jest koncert szantowy więc może warto wyjechać ok. 11.30 z pod HM.Pozdrawiam Dogadaliśmy sie z Remem że spotykamy sie jutro(sobota) o 10.30 pod HM Jak ktoś ma chęć pojechać do Duninowa i Płocka to zapraszamy na 10.30 !!! pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Kurde a ja sprezedałem mojego Intrudera i obecnie czekam na paczke z za dalekiej wody. Sorki mialem dojechac na Inofrocław a tu kupiec akurat mi sie trafił wiec nie dałem rady dojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 O ja taki piękny motocykl - Danny jak mogłeś. Ale pochwal się co tam idzie w paczce z za wielkie wody?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Fat Boy :icon_biggrin: Ma byc w sierpniu wiec juz wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 rany julek Daniel Fat Boyem jeszcze nie jechalem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Danny - Gratulacje!!!Czekam na możliwość oględzin.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Fat Boy :flesje: Ma byc w sierpniu wiec juz wkrótce. No no! Kolejna Hadzinka we Włocku!! Witamy w gronie ;-))) Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Już odliczam dni do odbioru. A pogoda świetna wiec w sercu ściska ze nie mogę już wypróbować nowego nabytku. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Mam pytanie do wielkiej rzeszy motocyklist(ek)(ów)...Dlaczego tu tak cicho?jeździmy? czy wypoczywamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Wojtek w sumie to chyba najczęściej z tego wszystkiego to % :icon_razz: :eek: :icon_exclaim: pozdr :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Wojtek, na pewno nie odpoczywamy od jazdy! Raczej, jak ja dziś, odpoczywamy po 380 km w upale po polskich drogach, na hiper niewygodnym małym Bandycie! Było ciekawie - teraz mnie wszystko boli ;-)))Uprzedzając - nie, nie zdradziłem swej hadzinki. Po prostu przybyła nam we Włocku nowa, młoda, śliczna motocyklistka :-)))))) Oby szybko ruszyła z nami na szosy! Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Wojtek, na pewno nie odpoczywamy od jazdy! Raczej, jak ja dziś, odpoczywamy po 380 km w upale po polskich drogach, na hiper niewygodnym małym Bandycie! Było ciekawie - teraz mnie wszystko boli ;-)))Uprzedzając - nie, nie zdradziłem swej hadzinki. Po prostu przybyła nam we Włocku nowa, młoda, śliczna motocyklistka :-)))))) Oby szybko ruszyła z nami na szosy!Dlaczego nic nie napisałeś o swojej podróży? Wojtek w sumie to chyba najczęściej z tego wszystkiego to % :D :D :D pozdr :DPokaż mi motocyklistę który od % stroni...Ale ja w dwa weekendy przejechałem ponad 2000 km.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi