Alex_kr Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam,Szkoda, ze jutro jestem uziemiony chetnie bym sie wybral..:) Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Alex nie masz czego żałować pogoda nie dopisała dzisiaj wiec w Brześciu zawile motocykli nie było. Ja byłem jedynym chyba reprezentantem z Włocławka, bo nie widziałem nikogo na rejestracji z Włocławka.Z mila chęcią dzisiaj sobie pojeździłem sam. Temperatura była w sam raz i 100 km sie nakręciło po okolicy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam!taaaaa Daniel Ty sobie jeździłeś a ja na działce ze szpadlem i młotkiem walczyłem przyjeżdżam a Ty mi tu jeszcze "gula" podkręcasz :buttrock: jeszcze raz pytam- kto jedzie do Wenecji???8,9,10 czerwcabo jak narazie to jest nas tylko dwóch Daniel :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 odchodzi sie juz od wenecji.. :bigrazz: .... :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam,no to troche mi mniej zal...wczoraj mialem w domu grilla i jeszcze dzis po poludniu z drzacym sercem usiadlem na motorku..:icon_razz: Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Łukasz ja jadę w piątek musimy się spotkać i ustalić cos więcej. Kiedy proponujesz jakiś termin spotkania ja się dostosuje. Ma być kilka znajomych jeszcze wiec impreza szykuje się świetna.A pyzatym to kto wie może jakie sa koszta wjazdu i pobytu bo nigdzie nie mogę znaleźć? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 http://harleyv2.pl/zlot.phpcosik na temat wenecji pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Witam!kilka informacji w sprawie Wenecji: Wjazd 100 zł(trochę drogawo :) ) w tym: (pewnie jak w tamtym roku): dwa śniadanka, koszulka i blacha zlotowaKapele: Manson Band, Dżem, Mislead, Nocna Zmiana Bluesa, Cztery Szmery, Harlem Daniel jedziesz?jak jedzesz to ja też pojade bo tak to samemu to lipa troche :) Pozdr. Edytowane 4 Czerwca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 drogo drogoale wartoa pogoda ma dopisywac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Łukasz jak masz ochotę to bądź jutro to znaczy w we wtorek w Goliwerze po 19 to wszystko ustalimy i zadecydujemy czy jedziemy i jak tak to o której i ugadamy wszystkie sprawy. Jak ci pasuje jutro potwierdzi smsem.Jeszcze jedna sprawa może jutro bez moto i wtedy jakieś piwko :) czy na moto ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam,No widze, ze sie zmawiacie na Wenecje..szkoda, ze terminy nalozyly sie z Mazurami - chetnie bym do Was dolaczyl..tym bardziej, ze od Torunia do samej Wenecji piekny asfalt..jechalem tam rok temu do Biskupina..Przyjemnosci Zycze.. Pozdrawiam,Alexp.s. upgrade Biedrony juz blisko, moze nawet to bedzie polowa czerwca - juz sie nie moge doczekac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Alex nie jeden jeszcze przed nami wspólny zlot wiec na pewno sie nadrobi to co sie straciło. Ty także będziesz się bawił na Mazurach wiec życzę udanej imprezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Czyli na Wenecje na razie jest nas dwóch ja i Łukasz wiec jak ktoś ma ochotę się jeszcze dołączyć to w piątek starujemy najpóźniej o 15:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja panowie z Wenecji rezygnuje na rzecz goloneczki u 3m w Świeciu.Życze dobrej zabawy. A tak przyszłościowo to może się wybierzemy na zlocik koło Bydgoszczy Kasia proponuje na virago.foraZresztą sami zobaczcie na www.motoparty.bydgoszcz.pl polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 bydgoszcz zaliczymy na pewnoto kawaleczek a bedzie super :crossy: :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi