zakret2 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 witam mam problem z linką sprzegla zurzylem juz 2 srednio peka co 1500 km luz na raczce mam ustawiony co wy o tym sadzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Miałem podobny problem, przecieraa mi sie przy klamce. Mosmarowałem linke przy klamce i "dziurke" na linke olejem i już nie szoruje tylko bez tarcia sie przemieszcza i jest dobrze ;) teraz też mam zamiar posmarować olejem linke w tamtym miejscu i mam nadzieje, że przelatam na niej cały sezon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 witam mam problem z linką sprzegla zurzylem juz 2 srednio peka co 1500 km luz na raczce mam ustawiony co wy o tym sadzicie.Sprawdz cz nie ma gdzieś zadziorów które ją przecierają i czy jest puszczona łagodnymi łukami ;) POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 linkę z pancerzem wymieniałeś ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 i do k*rwy nędzy analfabeto sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła :flesje: :crossy: :) :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 i do k*rwy nędzy analfabeto sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła :) :crossy: :D :DNo chyba kolegę troszeczkę poniosło :flesje: k*rwa też kobieta! Troszkę kultury takie teksty to na zlotach między swoimi, a nie na forum :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) i do k*rwy nędzy analfabeto sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła sprzęgła :( :( :evil: :D ty qpa jak masz problem w jaki sposob naisalem sprzęglo to napisz do bravo moze tam ci pomoga a jak nie wiesz jak napisac to ci pomoge "kochane bravo pewien koles zamiast sprzęglo napisal sprzenglo niewiem co mam teraz zrobic pomózcie" Edytowane 28 Marca 2007 przez zakret2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi