Kleszczu Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Siema chcem zmienic lancuch w motorku " yamaha xj 600" znalazlem stronke gdzie gosc sprzedaje lancuch na ogniwa i nie bardzo wiem ile mam tych ogniw zamowic prosze o pomoc pozdro :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) policz ile ogniw ma stary lancuch..jezeli zmieniasz przelozenia, to sprawa nie jest juz taka oczywista, ale jak zostaniesz przy tej ilosci zebow co masz na starych zebatkach, to kupuj tak samo dlugi lancuch co stary btw. zebatek nie zmieniasz? btw.2.popros goscia zeby ci od razu zakul lancuch.. ja bralem z Merlin-Motocykle i mimo takiej prosby, dostalem lancuch rozpiety i w komplecie zapinke (do 250cc nie strach, ale przy XJcie wolalbym juz miec zakuty) Edytowane 26 Marca 2007 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Np. XJ 600 z '98 ma łańcuch 110 ogniw. Inne roczniki nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszczu Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 ok dzieki za informacje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Chyba pomyliłeś działy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi