PrzemekB Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam.Muszę kupić oponę na tył. Przeglądam oferty i z tymi oznaczeniami można zgłupieć. Czym się różni:Bridgestone 130/70 - 17 TL 62H BT 45 RG od Bridgestone 130/70 - 17 TL 62H BT 45 R ?Nigdzie nie znalazłem co oznacza to G na końcu a warte jest ono 4 euro więcej...Opisy opon są dokładnie takie same w e-sklepach. Mam nadzieję, że ktoś wie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Te literki oznaczają odmianę opony produkowanej pod konkretny model motocykla .Np do mojego sprzęta przewidziana jest Michelin Macadam 90 X z literką '' C ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 BT45 to BT 45, literkami sie nie przejmuj. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi