Immortal Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam, kiedys podjalem ten temat ale chyba nikt mi nie dal konkretnej odpowiedzi Poszukuje Symboli katalogowych klockow cham. Lucas do GPZa 600R z roku 1986. Dzwonilem do Inter-motors we Wroclawiu i podano mi takie symbole MCB 569. Ale to raczej nie sa te bo w sklepie w systemie gdy sprzedawca wpisal ten symbol wyskoczyly klocki do GPXa 750, a ja nie zabardzo wiem czy akurat GPZty i GPXy maja te same zaciski, bardzo jest to mozliwe ale nie chce zamawiac w ciemno. tak wiec jezeli ktos ma dostep do takiej informacji to prosze o pomoc, a moze ktos po prostu wie. Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam, kiedys podjalem ten temat ale chyba nikt mi nie dal konkretnej odpowiedzi Poszukuje Symboli katalogowych klockow cham. Lucas do GPZa 600R z roku 1986. Dzwonilem do Inter-motors we Wroclawiu i podano mi takie symbole MCB 569. Ale to raczej nie sa te bo w sklepie w systemie gdy sprzedawca wpisal ten symbol wyskoczyly klocki do GPXa 750, a ja nie zabardzo wiem czy akurat GPZty i GPXy maja te same zaciski, bardzo jest to mozliwe ale nie chce zamawiac w ciemno. tak wiec jezeli ktos ma dostep do takiej informacji to prosze o pomoc, a moze ktos po prostu wie. Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc. Powinny pasować.GPX 750 i GPZ 600 mają takie same tarcze hamulcowe i zaciski. Ja montowałem klocki EBC z Larsson Polska. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 a dla czego chcesz klocki lucasa ktore nie sa wcale za dobre i za podobne pieniadze masz o wiele lepsze klocki ferodo albo EBC?? To nie jest koszt w tysiacach i nie ma co oszczedzac bo lepiej wymienic 5 razy klocki niz raz tarcze. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 oki, juz mam numery a dlaczego lucas? bo juz jezdzilem wczesniej na nich i sa super, a EBC to nawet jednego sezonu nie wytrzymuja u mnie, ferodo moze byly by lepsze ale ponoc sa rozne rodzaje tych klockow i juz nie pamietacz czy aby nie zlota seria nie byla do kitu, kiedys ktos o tym wspominal. poprostu lucasa juz mialem i spisuja sie ekstra. a dla zainteresowanych lucas do gpz 600r to nr LUCAS MCB 532 lub MCB 532 LF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi