thefex Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 inna charakterystyka silnika, dostosowana pod enduro (mam nadzieje ze nie pieprze glupot..) a poza tym mozliwosc rejestracji Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Exc to motor do jazde po lesie. Ma troche słabszy silnik, i inną charakterystyke zawieszenia (bardziej miekki) Sx to motor bardzo ostry. Oczywiście też można jeździć nim po lesie, ale zawieszenie jest twardzsze motor jest wolniejszy od exc ponieważ sx 450 ma 4 biegi. To dwa zupełnie inne motory. Spośró tych dwóch jak masz zamiar jeździć enduro i od czasu do czasu po torze kupuj exc z tego tylko powodu że możesz je zarejstrować. Jak chcesz jeździć większość po torze kupuj sx-a. Na korzyść exc jest fakt że ma rozrusznik a sx-a 450 bez rozrusznika jest ciężko odpalić. Jak chcesz moge ci sprzedać mojego sx-a 2006 rok z rozrusznikiem sprzęgłem antyhoppingowym i tuningowym zawieszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi