Alien_TM Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) mam problem ma wr 400 i jak odpale motoo to trzyma dosyć wysokie obroty cały czas, jak sie zagrzeje to te obtory spadają troche ale i tak są o wiele za wysokie niż owinny byc, a śruba od wolnyc jest praktycznie całkowicie wykręcona a ilnki nie trzymaja bo przepustnica jest oparta i bardziej jej cofnąć palcem nawet sie nie da. w gaźniku widziałem jakieś kable wychodzą może to jakis czujnik? w gźniku jest ssanie i jeeszcze jeden jakis zawór który można wystawić jak ssanie który idzie od cylindra poprzrezez gaźnik i łączy sie z airbozxem - co to? dodam jeszcze że moto ja jest zimne pai bez problemu bez ssania a jak stoii na bocznej nóżce to paliwo leci z przelewu co to moze być? Edytowane 21 Marca 2007 przez Alien_TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Zawieszony zaworek iglicowy w gaźniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 mam problem ma wr 400 i jak odpale motoo to trzyma dosyć wysokie obroty cały czas, jak sie zagrzeje to te obtory spadają troche ale i tak są o wiele za wysokie niż owinny byc, a śruba od wolnyc jest praktycznie całkowicie wykręcona a ilnki nie trzymaja bo przepustnica jest oparta i bardziej jej cofnąć palcem nawet sie nie da. w gaźniku widziałem jakieś kable wychodzą może to jakis czujnik? w gźniku jest ssanie i jeeszcze jeden jakis zawór który można wystawić jak ssanie który idzie od cylindra poprzrezez gaźnik i łączy sie z airbozxem - co to? dodam jeszcze że moto ja jest zimne pai bez problemu bez ssania a jak stoii na bocznej nóżce to paliwo leci z przelewu co to moze być? Spawdz stan linki (czy ma min luz )od gazu oraz ssanie bo moze nie domyka sie i chodzi ci cześciowo na ssaniu i przez to ma takie obrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien_TM Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 właśnie linka ma luz bo w wr jest na zewnątrz prowadzenie przepustnicy i ona opiera sie o gaźnik już także linka nie ma z tym nic wspólnego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Może tak jak pisali już wcześniej iglica sie zawiesila, ja jeszcze podejżewam, że z kadś jeszcze możę łapać fałszywe powietrze albo cóś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien_TM Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A jak wyreguluje na fabryczne ustawienia to nie będzie moto gorzej chodzić? podejrzewam może że luz ma przepustnica i łapie tamtędy lewe powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi