pikus91 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 a to nie bedzie przypadkiem od jakiegos sciga poniewaz zobaczcie ze to bedzie pod silnikiem wiec np moze byc zakryty owiewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 co wy gadacie za gluoty, od jakiego sciga? gdzie by sobie go w D*pe wsadzil potencjalny kierowca? nsr ma konstrukcje wydechu skomplikowana jak konstrukcja cepa, wiec nie wiem skad takie pomysly? mowa oczywiscie o wygladzie zewnatrznym... dla mnie to tylko pizzowozy maja takie wydechy... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja jestem w 99% pewien, że to nie od skutera :buttrock:W skuterach są "prostsze'' :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi