Guzu-Op Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam witamMam pytanie czy ktoś wie jak można odblokować suzuki dr 125 bo wiem ze można słysszałem ale nigdzie nie moge sie dokładnie doczytac... Jeżeli ktoś wie to prosze o odpowiedzi z góry dziękuje!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 a ja z kolei słyszałem, że nie można :icon_twisted: 125tka ma taką moc jaką ma i kropka. ale mogę się mylić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Różnie mówią, porozmawiaj z kolegą Wazzabim, on ma drke i wie co zrobić. Generalnie chodzi o tłumik (wywalić bebechy), zmienić dysze w gaźniku na większe i moduł. A zresztą temat był już na forum wałkowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Generalnie w dr125 niema zabardzo czego odblokowywac bo to 4T! Dowiedziałem sie w serwisie suzuki tylko tyle że mozna wybebeszyc wydech ! ale mi to odradzali bo moc wzrosnie o jakieś 5-10% czyli praktycznie tego się nieodczuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 no bez przesady... 10% to nie jest tak mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 zeby odblokować dr 125 trzeba kupić dr 350 :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jedyna obcja to chyba odblokowac wydech. Ale to moze niewiele dac bo z 12KM zrobi sie pewnie 14. ale myśle ze wtrto. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 wg mni to da przedewszystkim poprawe osiagow na niskich i srednich obrotach i przyjemniejszy dzwiek. DR'ek po prostu nie zostal stworzony do tego by bic rekordy mocy :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 w przypadku wywalenia bebechow otrzymamy lepszy dol, co moim zdaniem przydaje sie na podjazdach, w blocie, wodzie oraz na piachu mialem okazje porownac moja DR 89' z DR 98' i moja szla o niebo lepiej (moze to moje umiejetnosci :) ) oraz miala lepszy v-max (gosc nie wierzyl ze udalo mi sie sprzet do 105 rozbujac :) ) a co dokladnie trzeba zrobic to do konca nie wiem, bo ja mam model z kopka i wybebeszonym tlumikiem (tak juz kupilem), z porownania z DR z 98' widzialem ze miala wezszy wydech (od poczatku do konca), podobno jak gosc mowil jedyne rozwiazanie to wymienic caly wydech osobiscie wam nie powiem, bo nie mialem okazji w niego zagladac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Miałem dr i nie ma tam blokad, conajwyżej jak mówią koledzy, tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi