Mrówa Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam!Mam mały problemik. Na kloszu mojej przedniej lampy jest dużo małych rysek takich jak np. na płycie CD po lekkim przeciagnieciu po piasku. Są one oczywiście od zewnętrznej strony. Czy ktoś mi powie czym to można wypolerować? Klosz jest oczywiście plastikowy. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jak są małe to mozesz specjalną pastą do tworzyw sztucznych. Poszukaj na allegro albo w specjalistycznych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jak są małe to w ogóle nie warto tego ruszać. To się po prostu rysuje od piasku i kurzu który jest w powietrzu i jak masz już trochę nabite tym sprzętem to nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Problem w tym, że zrobiło mi się to od tego, że położyłem lampę na kartonie na którym było trochę piasku a następnie przesunąłem ją po tym kartonie. Słychać było, że coś zaszurało, jak już podniosłem było za późno. A teraz pytanie za 100pkt:Gdzie w Warszawie kupie taką pastę??:flesje: Edytowane 18 Marca 2007 przez Mrówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witam ja bawiłem sie czyms takim miałem małe i grubsze ryski zrobiłem pasta do regeneracji lakieru K2 jest troche delikatniejsza niz tempo no i oczywiście filcem na wiertarce trzeba uważać zeby nie przesadzić z polerowaniem bo na wierzchu klosza jest cienka specjalnie utwardzona warstwa tej pleksi jezeli ja zetrzesz to ta pod spodem moze być bardziej mleczna i juz tego niczym nie naprawisz bedziesz miał wyraźny ślad są też specjalne pasty np xerapol 40 zł 50ml ogólnie sposób dobry ale na małe ryski pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi