Skocz do zawartości

informacje o tdr 125

Rekomendowane odpowiedzi

witam

kupiłem tdr 125-w związku z tym mam pare pytań;

*ile taka poleci??/(nie mam linki licznika)

*ile powinna palić??-tu nie tylko o tdr chodzi bo i dt i tzr mają takie same silniki

*czy ona ma niklasil czy żeliwo??

*czy są jakos blokowane??

na allegro są tłoki po 80zł ale nie polecam ich, lepiej zainwestować w droższy i jeździć duuuuuużo dłużej :biggrin:

czy ma żeliwo czy niclasil??

nie wiem :icon_mrgreen: w najbliższym czasie nie bede rozbierał silnika to nie sprawdze, a przy ostatnim rozbieraniu pamiętam tylko, że nie miałem żadnych rys na powierzchni cylindra :lapad:

Mam tdr z 2000r i ja mam nicasil . Leci mi 140 raz z wiatem w plecy 150. Pali w trasie ok 5.5 w miescie 6.5. Jak amsz 2000r to do masz pewnie katalizator w dyfuzorze :cool: radze wywalic:)

Mam tdr z 2000r i ja mam nicasil . Leci mi 140 raz z wiatem w plecy 150. Pali w trasie ok 5.5 w miescie 6.5. Jak amsz 2000r to do masz pewnie katalizator w dyfuzorze :D radze wywalic:)

krzychu-985 - jak masz prowadzone światła? bo ja mam z akumulatora a z tego co wiem powinny być z prądnicy, jak ty masz??

krzychu-985 - jak masz prowadzone światła? bo ja mam z akumulatora a z tego co wiem powinny być z prądnicy, jak ty masz??

i najważniejsze!! gdzie dostane cześci do tdr chodzi mi o uszczelki silnika????????????????????

no i rozciełem i nic nie było -żednych blokad!, leci tylko 100km na h a podobno mogą polecieć 140!! co mam zrobić:??

Ile macie tysięcy obrotów przy 100??? Aha i mówie że komprecha jest dobra

- może moduł?? on mi si ekręci tylko do 10 tys a wasze??

zawór jest odblokowany może moduł??

***aha i najważniejsze** jak jest u was zrobiony ten zawór? bo u mnie jest złożony z 2 czesci i między tymi dwoma częściami są 2 bolce.Ale jeszcze była wsadzona w środek śruba (jak by do skręcania tych 2 cześci) tylko że ja nie mam tam żadnego gwinta a nawet pozostałości po nim .Czy u was też była taka śruba czy tylko 2 bolce?????

Edytowane przez Super stunter piter