rafik Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Kilka (1500) fotek zrobionych przez Dzika, jest na tej stronce: http://www.ritzpix.com/net/Albums/ListImag...3F89016FE4A2B0F A wiec rezerwujemy wieczór i ogladamy do rana. :P Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyR Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Sporo tego, a co z obiecaną relacją? Edytowane 29 Listopada 2007 przez CzarnyR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
made_in_poland Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Sporo tego, a co z obiecaną relacją?Pragne wszystkich przeprosic oczekujacych na relacje od mnie. Pochopnie sie zadeklarowalem a juz po napisaniu kilku zdan potwierdzilo sie ze tej dziedzinie jestem kompletnym debilem i nie chce, narzuconego przez kolege ildiavolo, poziomu zanizac. Moge za to podzielic sie moim niedawnym odkryciem: . Bylo to filmowane przez kierowce busa z fundacji Expatria. Robil to przede wszystkim na potrzeby fundacji, ale jak widac wspanialomyslnie nagraniem podzielili sie z nami, za co im serdecznie dziekuje. Jest tez szansa na juz powazny film wzorem filmu z szostego rajdu, ale szczegolow nie znam. Wiem tylko ze na zmontowanie trzeba sporo czasu i ze kilka telewizji regionalnych wyraziolo chec wyswietlenia filmu. Takie produkcje sa wyjatkowo wazne moim zdaniem i dzieki jednej z nich o rajdzie sie dowiedzialem.Z rajdowym porzegnaniem- mocno prawice sciskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam, może któryś z uczestników tegorocznego rajdu napisze jak radzono sobie z grupą ponad 100 motocyklistów ??? Dla mnie to jest niewyobrażalne. Ja byłem na V rajdzie, było nas 34 motocykle i faktycznie jak pisał Zły Bob, większość ludzi do dziś pamiętam z imienia i jakim motorem śmigali. P.s Pozdro dla Złego Boba !! Pamiętasz tę dyskotekę w Charkowie??? Szkoda, że nikt o takich rzeczach nie pisze bo wtedy nie tylko emeryci by pojechali. Kurde przecież ten rajd oprócz wielu wzruszeń był dla nas przede wszystkim zajebistą imprezą gdzie był czas na znicze, spotkania ale też na wieczorne piwo i "w miasto" :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyR Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Na stronie Rajdu Katyńskiego przeczytałem opinię Adama Jucewicza na temat VII wyprawy i jest ona odmienna od pozostałych (krytyczna wobec Wiktora). Czy któryś z uczestników VII Rajdu mógłby napisać co o tym sądzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabinek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 przeczytałem opinie pana Adama i trzeba przyznac ze bardzo ostre słowa!takze czekam na ustosunkowanie sie do tej wypowiedzi innych uczestników rajdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
made_in_poland Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 http://www.bc.skc.com.pl/motocykle/2007rk/2007rk.html Jest to stronka Bogdana Chudzikiewicza. Goraco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokersokolka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 WitamOglądałem relacje z VII Rajdu Katyńskiego.Nie wiem gdzie ją można zdobyć. Ja mam na płytce. Zrealizowana była przez TV Łomża.Naprawdę ciekawie się ogląda. Troche za mało historii ale za to świetnie pokazana idea rajdu.Pozdrowienia z Sokółki wszystkim uczestnikom Rajdów. Do zobaczenia w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 uczestnikiem rajdu co prawda nie byłem, choć w tym roku się wybieram, jestem sympatykiem tej imprezy już od kilku lat. Co do opinii p.Adama... no cóż, myślę, że jest wysoce nie stosowna. Co prawda każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów ale z drugiej strony jak to się mówi - widział gały co brały. Zapisując się na rajd, jak każdy uczestnik p.Adam podpisał się pod oświadczeniem, iż świadom jest, że wyprawa wymaga dużej wytrzymałości psychicznej i fizycznej. Mógł spodziewać się, że coś takiego podpisuje się nie na wszelki wypadek. Fakt, Pan Wiktor Węgrzyn jest człowiekiem stanowczym ale nie może być inaczej jeżeli chce się utrzymać pożadek w ponad 100 osobowej grupie. Znam kilka osób, kótre już nie jeden raz przejechały całą trasę i nie zdażyło się żeby ktokolwiek został sam ze sobą w przypadku awarii motocykla czy braku paliwa, to nonsens. Rajd w zamyśle swoim to nie wycieczka krajoznawcza, tylko coś na krztałt pielgrzymki. Każdy kto decyduje się w nim pojechać musi liczyć się z pewnymi niewygodami. Zatem nawiązując do wypowiedzi. p.Adama - nikt go na siłę nie pchał, jeżeli taka forma wyprawy mu nie odpowiada, to nich sobie jedzie np. Hiszpanii, nocuje w hotelikach z ręczniczkami, przejezdza dziennie 100 km i śpi od 20.00 do 10.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ten rajd to piękna sprawa, na jednym z nich był mój kumpel z Namysłowa na Drag Starze 650, a w tym roku chyba bedzie jechał inny kumpel z Wołczyna na Wild Starze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-XV1600 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Tobik poprawka, Misiek był już 3 razy na Rajdzie katyńskim. Był najmłodszym uczestnikiem VI (chyba) edycji. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 siemka, byłem na powitaniu motocyklistów podczas Rajdu Katyńskiego w Pelplinie i wiem ze tvp było tam z kamerą, ale nie zdąrzyłem nas oglądnąć w panoramie, wiec przeszukałem połowe internetu w poszukiwaniu tego filmiku, ale jakos nieznalazłem, wie moze ktos na jakiej stronie zamieszczona jest relacja tvp ze zlotu w pelplinie ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 sorry za pomyłke chodzilo mi o rajd 2008 ... :icon_mrgreen: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyR Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Czy ktoś mógłby udostępnić film z VII RK nagrany przez TV Łomża?Może można gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi