Skała Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Spróbuj kontaktu z komandorem (adresy na stronie rajdkatynski.net) ale myślę że termin 20 lipca był żelazny. Problem w tym że razem z wnioskiem oddajesz paszport. Dowództwo musi załatwić wizę rosyjską na pobyt w tzw memoriałach czyli Polskich Cmentarzach Wojennych. W poprzednich rajdach zawsze na pierwszy etap mogli jechać wszyscy. Wtedy lecieliśmy do Sokółki gdzie władze miasta przyjmowały nas entuzjastycznie. Myślę że warto pojechać do Wawy na uroczyste rozpoczęcie i przyłączyć się do pierwszego etapu w Polsce a może nawet spytać komandora o częsć ukraińską. Dalej bez wizy Cię nie wpuszczą. To Tyle z mojej strony. W najgorszym wypadku widzimy się na "Ojców... w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mój kolega jedzie na ten Rajd katynski honda africa Twin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Mój kolega jedzie na ten Rajd katynski honda africa Twin ;) Mówisz o IZI-m, byłem na starcie rajdu, łezka w oku się kręciła że niemogłem jechac z Nimi.Pojechał też mój szef na LC8, nawet przejechałem z Nimi kawałek, od Pl. Piłsudzkiego do kościoła na przeciwko miśków na Pradze :P Dzisiaj szefu dał oznaki życia, przysłał SMS-a o treści "Bar zdobyty :) Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez KML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Noi mój znajomy wrocil z rajdu w sobote w nocy skatowany na maxa motor tez :biggrin: mowił ze ciezko było duzo motorow odpadło miedzy innymi Nowiutkie BMw i KTM ( nie pamietam jakei modele ale ktm wiem ze był za 70 tys zł nówka) duzo osob sie posypało. Ale wszyscy zyja :wink: Edytowane 10 Września 2007 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Siemano Nowiutkie BMW powiadasz?Żeby tylko nie Jurek i Monika z Bielska (znajomi z VI rajdu)Poczekam na wiadomość od kogoś znajomego kto był.Pozdro. :crossy: ZŁY B. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Noi mój znajomy wrocil z rajdu w sobote w nocy skatowany na maxa motor tez ;) mowił ze ciezko było duzo motorow odpadło miedzy innymi Nowiutkie BMw i KTM ( nie pamietam jakei modele ale ktm wiem ze był za 70 tys zł nówka) duzo osob sie posypało. Ale wszyscy zyja :eek: Był to KTM LC8 990 Adventure, sprzęt należy do mojego szefa, padł moduł zapłonowy, gwarant wysłał go na Ukrainę w ciągu 2 dni wyciągając z salonowej sztuki (bo nie mieli na sklepie jako część). Po wymianie pojechał dalej i wrócił do Polski już bez awarii, więc moim zdaniem nie odpadł tak do końca.A i sprzęt jest oczywiście nówką, ale nie kosztował 70 tysi, nie wiem skąd masz takie informacie. :bigrazz: Ehhh, tak powstają mity i bzdurne ploty. Edytowane 12 Września 2007 przez KML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Katynczycy chyba jeszcze odpoczywaja a my tu czekamy na relacje !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyR Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Katynczycy chyba jeszcze odpoczywaja a my tu czekamy na relacje !!!!!!!!!!!! No właśnie z niecirpliwością czekamy na relację, może przynajmniej kilka słów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Z tego co wiem to w najbliższym czasie ma być spotkanko na którym będą wymieniać się fotkami, wtedy też pewnie powstanie jakaś galeria :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Spotkanie będzie 22 września o godz 10 przy ul. Długiej w Warszawie (msza dziękczynna). Na 12.00 jest planowane uroczyste zakończenie rajdu na pl. Piłsudskiego (Grób Nieznanego Żołnierza). Postaram się być -chyba katamaranem ale za to z rodzinką :) Te informacje wynikają ze strony RK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
made_in_poland Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Był to KTM LC8 990 Adventure, sprzęt należy do mojego szefa, padł moduł zapłonowy, gwarant wysłał go na Ukrainę w ciągu 2 dni wyciągając z salonowej sztuki (bo nie mieli na sklepie jako część). Po wymianie pojechał dalej i wrócił do Polski już bez awarii, więc moim zdaniem nie odpadł tak do końca.A i sprzęt jest oczywiście nówką, ale nie kosztował 70 tysi, nie wiem skąd masz takie informacie. Ehhh, tak powstają mity i bzdurne ploty.KML, tak wzdychasz nad tymi mitami i plotami, a sam plotki plodzisz, bo ten modul wyslany zostal na Bialorus, a nie Ukraine. Do problemow z KTMem nalezy dodac zgrzyczacy rozrusznik, niezbyt efektowne jak na '07 model. Nie wiem dokladnie ile kosztuje taki model nowy w Polsce, ale 70 tys za ten model z tym osprzetem brzmi calkiem realnie. Bo przeciez same acrapovicie to kosztowne 'mruczki'. Jesli ktos w dalszym ciagu ciekaw jest wrazen z Rajdu, to z przyjemnoscia sklece kilka slow. Ewentualnie zapraszam do obejrzenia zdjec http://picasaweb.google.com/piotrekpiotrek KML, podrow Piotrka prosze, czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyR Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jesli ktos w dalszym ciagu ciekaw jest wrazen z Rajdu, to z przyjemnoscia sklece kilka slow. Z przyjemnością przeczytam Twój opis. Czekam z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jura-HQV Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wreszcie ktoś przerwał tą ciszę na temat Rajdu Katyńskiego :D . Czekam z niecierpliwością na relacje, chyba w tym roku nie pojechał Zły Bob bo napewno by coś już sklecił.Pozdrawiam wszystkich uczestników RK i zachęcam do podzielenia się wrażeniami z tymi którzy nie mogli pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Czekam także na relacje z Rajdu Katyńskiego 2007. Czy będzie również film jak w zeszłym roku? Chciałabym pojechać w następnej edycji 2008, ale ciągle się waham czy to nie jest zbyt trudna wyprawa dla przeciętnie jeżdżącej motocyklistki? Z Rajdem Katyńskim wybieram się jednak na 100% w maju następnego roku szlakiem Czarnieckiego do Danii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyR Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dla zainteresowanych - relacja i kilka zdjęć (czarno-białych niestety) z VII Rajdu są w ostatnim Biuletynie IPN do kupienia przez internet lub Empikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi