granat Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 u mnie stoi w takim mniej wiecej stanie-rama błotniki, kierownica, lampa silnik, ale wszystko zarosniete i motor to na 100% nie gada ale bedzie ze 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 a sam silnik dalo by rade wydlubac? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 za jaka kase te wski ? byle w miare kompletne.. :biggrin: dowiedziałem sie ze 100 ją facet na złomie ceni wiec raczej odpada :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 a sam silnik dalo by rade wydlubac? :Ddałoby, pewnie ale silnik to juz chyba nie odpali, wyglada na to ze stał w krzakach chyba ze sto lat, jedynie czesci bys z niego wyciagnoł, gosc go ceni jako kolor wiec bedzie chyba ze 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 az tak zjechany ? kurde ... chcialem cos do remontu ale nie tak zeby cylek itp wymieniac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 chlopaki jak by ktory mial silnik od komara na pedaly nawet zarzniety to jestem chetny..bo kurde szukam takowego do odbudowy komara i nigdzie ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 na bajzlu w łodzi znajdzesz stosy tych motorków w dobrych cenach, albo na giełdzie staroci w bytomiu teraz w sobote gosc przywozi takie cuda, jesli kuypie lepszy od mojego dam znaka i sobie poskładasz z mojego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) "Oddam w dobre ręce" to co pozostało z gazeli -> http://www.allegro.pl/item210179465_shl_m1...okumentami.htmlOsoba która wygrała wzięła tylko silnik, dokumenty i szkło tylnej lampy, a reszta kwitnie mi na podworku. Oddam za 50 zeta. Szkoda mi to wywozic na złom.... tel. 502611554 Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez loopy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Oddam rame komara 3 za piwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi