dangel Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hejka :icon_rolleyes: dostałes serce do virażki i ją odpaliłem. Trochę podymiła a potem w drogę.Wczoraj nawinąłem 50 km :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Piwo ,gratuluje. Teraz tylko czekać na Shoeia i w droge :icon_rolleyes: Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Piwo ,gratuluje. Teraz tylko czekać na Shoeia i w droge :wink: Do zobaczenia na trasie. i lejce ;-)w sobotę pewnie pojadę no i w końcu SHOEI będzie :flesje: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 a ja dalej nie mam motorku... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 spokojnieczasami kupic trudniejniz sprzedac ja ostatnio ciagle w pracy siedzei tylko w niedziele zawsze strzele pare kilasow pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi