Gość Anonymous Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Test eeee... o co chodzi... tu sie nie testuje... ale jak kto woli... czy ktoś se jajca robi... "coco jumbo... i do przodu..." nie głupie, o ile kojarze to chłopaki nie płaczą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 a co to za banka pod spodem, czyzby tlumik? a co to za ko0leczko pod lancuchem, czyzby jakis napinacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 a co to za banka pod spodem, czyzby tlumik? a co to za ko0leczko pod lancuchem, czyzby jakis napinacz ? to ja pisalem, ale czemu wpuscilo mnie jako goscia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 To takie cudo mial Craig Jones w Bielawie z tego co kojarze.Bardzo ladny motocykl. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hmm sprzęt jest piękny - w swojej oryginalności oczywiście - jak zwykle bowiem de gustibus non est disputandum...Ale każda rzecz która zmusza otoczenie do dyskusji nad nią już sama w sobie oznacza oddziaływanie na wyobraźnię, tworzenie nowych kanonów estetyki, nowych wzorców...itd. Myślę że właśnie to jest zadaniem takich właśnie motocykli...coś jakby wizjonerstwo z zastrzezeniem że może się przyjąć lub nie :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hmm sprzęt jest piękny - w swojej oryginalności oczywiście - jak zwykle bowiem de gustibus non est disputandum...Ale każda rzecz która zmusza otoczenie do dyskusji nad nią już sama w sobie oznacza oddziaływanie na wyobraźnię, tworzenie nowych kanonów estetyki, nowych wzorców...itd. Myślę że właśnie to jest zadaniem takich właśnie motocykli...coś jakby wizjonerstwo z zastrzezeniem że może się przyjąć lub nie PozdrawiamP.S. Sorry za spam, ale nie zauwazyłem że mnie nie zalogowało i post poszedł z "Gościa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljur Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam. Ja osobiscoe nie przepadam za tego typu motocyklami ale przyznaje ze sprzecik jest spoko na wypasie. ;) nawet mam zajebi.. ochote takim polatac ;] Czy jest ktoś na forum kto posiada Buella XB 12 R?? miałbym kilka pytań o wymiary motocykla ale takie nietypowe ktorych raczej nie ma w opisach (wiem bo sie naszukalem juz). z gory dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Służę pomocą co do wymiarowania Firebolt'a - jestem szczęśliwym posiadaczem owego. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi