wołek88 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 z racji tego ze pewien sklep internetowy zrobil mnie w ch... bo czekalem 2 miesiace na dwa kaski po czym dowiedzialem sie ze maja tylko jeden rozmiar mam pytanie - gdzie jeszcze moglbym dostac uvex boss 530 sport w rozmiarze S ?? szukam po necie ale ciagle nic... mam nadzieje ze ktos mi pomoze. z gowy dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takiro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 z racji tego ze pewien sklep internetowy zrobil mnie w ch... bo czekalem 2 miesiace na dwa kaski po czym dowiedzialem sie ze maja tylko jeden rozmiar mam pytanie - gdzie jeszcze moglbym dostac uvex boss 530 sport w rozmiarze S ?? szukam po necie ale ciagle nic... mam nadzieje ze ktos mi pomoze. z gowy dzieki pozdrawiamW ub. roku była wyprzedaż w Louisie po 99,95 Euro (wersja bez malowania) teraz widziałem, że obniżyli cenę do 89 za wszystkie jak leci tylko nie wiem jak z dostępnością. Spróbuj w moto-akcesoria, ściągają towar w cenach z Louisa plus koszty przsesyłki. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W ub. roku była wyprzedaż w Louisie po 99,95 Euro (wersja bez malowania) teraz widziałem, że obniżyli cenę do 89 za wszystkie jak leci tylko nie wiem jak z dostępnością. Spróbuj w moto-akcesoria, ściągają towar w cenach z Louisa plus koszty przsesyłki. pozdr No nie na wszystkie tylko na parę ostatnich sztuk rozmiaru XS. Tak więc raczej odpada.... http://www.louis.de/_3024e4ca7dcaa210ac451...artnr_gr=204513 Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item173861079_rewela...fog_rozm_s.html ma i inne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi