^lunatyk^ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Gdzie go schowam?? Kałach jest troche nieporęczny, a pozwolenia na broń nie dostane, więc łańcuch+ gaz + kamienie icon_mrgreen.gif Żarty żartami ale kolege w wieku 16 lat tak obrobili(pare lat temu). Jechał Simsonkiem SR2(chyba tak się nazywa), i tak sobie jechał po dróżce leśnej i w pewnej chwili z lasu wyleciało 2 kolesi, dotkliwie go pobiło, zabrało simsonka i papa... Zawsze jakaś broń się przyda lalag.gif kto mieczem wojuje od miecza ginie ... stare i sprawdza się :] szczerze to bałbym sie wozić pałke bo wiem, że nie umiem z nie korzystać [ chyba ze max wkurwienie i piore na siłe ] raczej mysle o tym ze jakby mi ktos ja z rąk wyrwał co by było ze mną ..... zreszta rozwiązania siłowe to ostatecznosc :( wole gasić ludzi słowem :) co do tematu ... troche czasu minie zanim ludzie sie spowrotem przyzwyczają ... ale takie specjalne zajezdzanie drogi ...wrrr..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 WLD_Wlodi be my master. Musisz być niezłym akrobatą, żeby miotać kamieniami podczas jazdy. Trafisz na większego wariata od siebie i ci jakomś cegłą przypie***li. Ja generalnie debili olewam, używam wymownego gestu i jadę dalej w swoim kierunku. Bary82 jak ci się chce to gościowi możesz narobić smrodu na policji, może nie zostanie ukarany, ale trochę stresu mu przysporzysz :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 nie wiadomo czy go ukaraja bo zadnych swiadkow nie bylo :/ P.S Zgier Ty jeszcze zyjesz ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ano żyje, tylko na forum zaglądam coraz rzadziej bo sie syfiarnia robi i nie ma co czytać. Problemy i porady wszystko wiedziących 14sto latków raczej mnie nie interesują. Ciepło się robi, trzeba jeździć a nie przed kompem siedzieć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi