noise of death Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Wczoraj jak bylem w komisie to do serwisu podjechal do naprawy czarny Intruder na pustych wydechach.... 8O 8O 8O 8O 8O kurde ja chce miec Intruza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 W skrócie mówiąc o VX'sie nie wiem prawie nic, Intruderem 800 jeździłem przez cały ( prawie ) sezon i mogę wyrazić swoją opnię.VS800 jest to chopper dla twardzieli, nie nadaje się dla panienek, ma dużo zalet i równie dużo wad. Zalety to piękna praca silnika, wygląd, trwałość, niezłe kopyto. Wady, wad jest chyba więcej: wredne prowadzenie, walenie się w zakrętach, nienajlepsze wyważenie, mało sztywana rama powodująca "pływanie" tyłu przy ostrzejszej jeździe, mały zbiornik paliwa wystarczający jak się dało w palnik na 120 km lub 40 minut jazdy, wibracje które powodowały że nie widziałem czy jedzie za mną motocykl czy samochód, wredne siedzenie, po 500 km gdyby można by było kupić nową dup.. to bym w zainwestował.Jednocześnie to co dla mnie było wadą dla innych zaletą lub ich nie raziło. Zasięg ? jak się nie grzało 140 - 150km/h to można było zejść z paliwem do 4l na 100km przy 12L zbiornika, siedzenie robiło się niewygodne po 200 -300 km dla jeżdzących krótsze kawałki bez problema, wibracje ? choppery tak się mają.Jeśli ktoś szuka sprzętu do wyrywania panienek, na niezbyt długie trasy pokonywane z niezbyt dużymi szybkościami to doskonały wybór.Jak ktoś szuka sprzętu do szybkiej jazdy, do turystyki, na długie dystanse to "coca cola to nie to" ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nois zobacz jaki śliczny z Vmax'a :!: http://www.vmax.piwko.pl/grafa/moto/vmax6.jpg:woot: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Nois zobacz jaki śliczny z Vmax'a :!: http://www.vmax.piwko.pl/grafa/moto/vmax6.jpg:woot: :roll: nie chce mi sie otowrzyc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 To ten 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 8O 8O fajny fajny fajny :D :( hmm.... tak sobie mysle Delfii jeszcze nie widzialem Twojego nabytku.. kurde musze to kiedys nadrobic poki mam jeszcze wakacje... :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 wlasnie przed chwila byl u mnie Mac na swoim Intruderku... hmm... jeszcze jestem pod wrazeniem.... zwlaszcza, ze mnie przewiozl dookola Knurowa :( (chcial mi dac prowadzic, ale nie chcialem zrobic krzywdy motorkowi). Dzieki Mac!!!!!! Moto naprawde super!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 wlasnie przed chwila byl u mnie Mac na swoim Intruderku... hmm... jeszcze jestem pod wrazeniem.... zwlaszcza, ze mnie przewiozl dookola Knurowa :D (chcial mi dac prowadzic, ale nie chcialem zrobic krzywdy motorkowi). Dzieki Mac!!!!!! Moto naprawde super!! :( Ty nei bylo by taniej co jakis czas przejechac sie na cudzym niz utrzymywac wlasny ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Fajnie bylo sie spotkac - mam nadzieje ze nastepnym razem Ty podjedziesz juz swoim sprzetem... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Mac i Nois jak będziecie coś planować to dajcie cynk, tylko tak dwa, trzy dni wcześniej. Dziecko :D , żona :D , praca :( - obowiązki :( . Tak postaram się coś wykombinować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Mac i Nois jak będziecie coś planować to dajcie cynk, tylko tak dwa, trzy dni wcześniej. Dziecko :D , żona :D , praca :( - obowiązki :( . Tak postaram się coś wykombinować :D Ja sie odezwiecie do mnei to sie tez nei obraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Czolem! Noise poogladaj zdjecia z Rzykow - tam powinna byc Virazka Delfiego. Na pewno widac kawalek na fotce wrzuconej przeze mnie - grupowa fotka opisana chyba jako przed odjazdem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi