witalis Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Poszedłem dziś i zapisałem się na kurs. A wiec Pani do mnie mowi, ze na egzaminie teoretycznym bede musial zdawac także testy na kat.B. Czy to jest związane z tym, że mam prawko kat.B czy poprostu tak jest i juz? Bo h*j nnie szczela jak pomysle ze znowu testy kat.B bede musial zdawac. Ale z drugiej strony, dobrze że nie musze jazd zdawac ponownie bo by mnie opi****l na starcie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wstyd aż się przyznawać :) ale podejżewam, że większość po paru latach miałaby trudności ze rozpatrzeniem tych podchwytliwych pytań:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ja tam sie bardzo ciesze ,ze musiałem znowu testów sie uczyć .Człowiek po nastu latach jeżdzenia zapomina dużo rzeczy,a tak szybki kursik i juz jestem na bieżąco w przepisach.Bardzo dobrze ,ze trzeba zdawac testy kompletne.Uwierzcie mi to dla naszego dobra.Choć młodemu kierowcy może to sie wydawać śmieszne.Z wiekiem takie podejscie sie zmienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Na egzaminie teoretycznym są chyba 24 pytania, w tym 18 wspólnych z egz. na kat B (odpadają jednak pytania związane z eksploatacją samochodu itp.). Te 18 pytań ("samochodowych") zawiera po prostu zasady ruchu. Tak było 4 miesiące temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Na egzaminie teoretycznym są chyba 24 pytania, w tym 18 wspólnych z egz. na kat B (odpadają jednak pytania związane z eksploatacją samochodu itp.). Te 18 pytań ("samochodowych") zawiera po prostu zasady ruchu. Tak było 4 miesiące temu...24 pytania są chyba jak się zdaje jednocześnie A + B, jak zdajesz tylko A to jest 18 pytań z czego pierwsze chyba 11 pytań to ogólne zasady ruchu, potem jedno z pierwszej pomocy i reszta to motocyklowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 18 Pytań na kat B i 6 na A kolega zdawał i w każdym można było zrobić po dwa błędy. Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 można zrobić 2 błędy ale na 24 pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 a ja mówię że przy 24 pytaniach można zrobić 3 błędy :notworthy: gdy zdajesz tylko A lub tylko B jest 18 pytań i można zrobić 2 błędy a gdy A + B to są 24 pytania i 3 błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 24 pytania są chyba jak się zdaje jednocześnie A + B, jak zdajesz tylko A to jest 18 pytań z czego pierwsze chyba 11 pytań to ogólne zasady ruchu, potem jedno z pierwszej pomocy i reszta to motocykloweDokładnie tak :) Jak zdajesz jednocześnie A+B to masz 18 pytań z B i 6 z A :biggrin: W każdym możesz zrobić po 2 błędy, a wiem to z tego, że w lutym miałem egzamin :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ja zdalem prawko w 1,5 miesiaca od momentu zapisania sie na kurs :) czasami mialem 4 godzinki jazdy pod rzad na placu... wszystko ok gdyby nie lalo caly czas hehe... chyyba tyle nie wolno na raz ale co tam, jak sie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Tak jak mówą poprzednicy z tych pytan z kategorii B (jezeli oczywiscie zdajesz sama kat A) masz pytania o ogolne zasady ruchu drogowego (znaki, krzyzowki itp) nie masz pytan o obsługę samochodu (nadmienie ze koles zdawajacy egzamin juz panstwowy nie wiedzial ktora kontrolka jest od swiatel dlugich.... zenada..). I w takim ukladzie masz 18 pytan mozesz zrobic 2 bledy, ile pytan z czego jest nie wiem nigdy sie nad tym nie zastanawialem :D ale z typowych motocyklowych chyba jest 5 ? nie wiem.. :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja zdalem prawko w 1,5 miesiaca od momentu zapisania sie na kurs :banghead: czasami mialem 4 godzinki jazdy pod rzad na placu... wszystko ok gdyby nie lalo caly czas hehe... chyyba tyle nie wolno na raz ale co tam, jak sie chce...Ok, wszystko fajnie, ale nie widzą związku z tematem :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi