Dorsześ Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 A więc w ubiegłym roku sprzedałem V-Stara 110A z 2000r.Została mi tylko Virago 535 z 1994r na ktorej jezdzi żona, czasem ojciec.Jak zapewne nie długo się trzeba domyślać, że chodzi mi po głowie duży ciurser.I co tu wybrac?Yamahe XV1600 czy może VN1600? (myśałem też o VN2000 ale cena....) Z góry dzięki za rade, skrobnijcie coś co rozwieje moje wątpliwości! Pozdro. www.tomek-dorszewsky.webpark.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Wydaje mi się że nie chodzi tu o wyliczanie ile każdy z nich ma KM czy Nm, ile kg, jakie spalanie itp. Po prostu wybierz ten, który Tobie bardziej się podoba :clap: Mi się podoba XV1600 - gdybym tylko miał kasę to kupiłbym od razu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorsześ Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No też właśnie, sęk jest w tym, że podobają mi sie oba, choć jestem bardziej za YAMAHĄ,a zdrugiej strony ciagnie mnie zeby sprobowac z innym logiem na zbiorniku. Jedno jest pewne Virówki nie sprzedam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 wybierz wszystkie za i przeciwmialem identyczny dylemat i zapewne ktorego bym nie wybral to bym nie zalowal ja rozwazalem jeszcze vtx 1800jednak dla mnie co pewnie dla niektorych moze byc nie do konca uzasadnione yamaha odpadla na wejscie z racji pasa zebatego, takie jakies zboczenie..chcialem miec motor wylacznie na kardan, nie podobalo mi sie takze chlodzenie powietrzem, chociaz to zalezy od gustu bo duzo ludzi wlasnie z racji tego uwazaja ze jest bardzo ladna, no i szprychy tez mi jakos nie lezaly.pozatym chyba jeszcze wtedy wildek byl na gazniku i to mi tez nie bardzo odpowiadalo , chcialem cos z wtryskiem paliwacoz wiecej moge rzec , kawasaki spelnialo wszystkie moje krytetia oraz wypadalo bardzo korzystnie w relacji cenowej, coz jezdze i jezdze wszystko gra no bo przeciez w koncu nowy motor, oleju nie bierze, kardana nie ruszam zalany olejem raz i spokoj na dlugi czaswychodze z zalozenia ze w tych pieniadzach sie nie da kupic czegos dziadoskiego i co bys nie kupil i tak bedzie fajne,popatrz , poogladaj i wybierz to co ci bardziej lezy, sa gusta i gusciki jedni lubia brunetki inni blondynkija wybralem kawe nie zaluje ale to kazdy powie o swoim moto jakie by nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 A więc w ubiegłym roku sprzedałem V-Stara 110A z 2000r.Została mi tylko Virago 535 z 1994r na ktorej jezdzi żona, czasem ojciec.Jak zapewne nie długo się trzeba domyślać, że chodzi mi po głowie duży ciurser.I co tu wybrac?Yamahe XV1600 czy może VN1600? (myśałem też o VN2000 ale cena....)Z góry dzięki za rade, skrobnijcie coś co rozwieje moje wątpliwości!Pozdro. www.tomek-dorszewsky.webpark.pl Witam.Wydaje mi się że YAMAHA XV 1600 to dobry wybór.Miałem okazję testować taki motocykl i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Lecz mój wybór padł na XV1700 WARRIOR (bardziej usportowiony) POLECAM!!!! Pozdrawiam DIABLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 a mi się podoba Intuder 1500 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Wsiądź na obie maszyny i zadecyduj. Jedni patrzą na stylistykę/szate zewnętrzną inni bardziej sobie cenią rozwiązania techniczne - Stan ma rację, w tej klasie raczej smiry i tak nie kupisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No też właśnie, sęk jest w tym, że podobają mi sie oba, choć jestem bardziej za YAMAHĄ,a zdrugiej strony ciagnie mnie zeby sprobowac z innym logiem na zbiorniku. Jedno jest pewne Virówki nie sprzedam :notworthy: Chciałbym mieć taki problem.Co byś nie wybrał to będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Z pelnym przekonaniem polecam VN2000 moto jedyne w swoim rodzaju a frajda z jazdy boska power cruiser a i pociagnoc mozna ze niejeden scig otwiera ze zdumienia patrzalki ;) :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Tak jak piszą koledzy,nie wdawaj sie w tym przedziale pojemnosciowym i cenowym w pierdoły typu,pas czy kardan,wtrysk czy wolny,itd tylko kup to co Ci pasi wizualnie, bo technicznie to one teraz sa tak zaawansowane i podobne do siebie że praktycznie nie ma roznicy w eksploatacji i samej jezdzie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorsześ Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No więc jesli chodzi o stylistyke, to XV1600 moc to VN2000, nie royumiem tylko dlaczego dla niektorych pas nepdowy to jakies zboczenie_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Siemka ! powiem tak jak zawsze nie ma co teoretyzowac tylko kopnac sie do handlarzy i przetestowac. po jezdzie probnej nie bedziesz mial juz watpliwosci i sam dokonasz wlasciwego wyboru. ja bylbym za Yamaha 1900 lub nowa 1300 rozwazylbym jeszcze Honde 1300 i 1800 oczywiscie wszystkie sa cruserami. pozdrawiam :D Edytowane 8 Marca 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ja nie jestem za cruiserami ale podobają mi się strasznie yamaha warrior 1700 i honda vtx 1800.. Podobaja sie ze wzledu na agresywny wyglad niespotykany w cruiserach. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 no wybor jest trudny rozwaz wszystkie za i przeciw o co ci chodzi odnosnie tego ze ktos wybiera stylistyke a inny rozwiazania techniczne to poczulem sie urazony bo szczerze mowiac jak dla mnie kawasaki jest ladniejsze od wild stara ale wiem nie jestem obiektywnychociaz jak wybieralem to tak twierdzilem i wtedy moze bylem ale o gustach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 no wybor jest trudny rozwaz wszystkie za i przeciw o co ci chodzi odnosnie tego ze ktos wybiera stylistyke a inny rozwiazania techniczne to poczulem sie urazony bo szczerze mowiac jak dla mnie kawasaki jest ladniejsze od wild stara ale wiem nie jestem obiektywnychociaz jak wybieralem to tak twierdzilem i wtedy moze bylem ale o gustach...Stan, bez urazy :biggrin: powtarzam, dawno widziałem VN "na żywo", więc o stylistyce trudno mi sie wypowiadać. Jednak po Twoich postach wnioskuję, że technikę postawiłeś na 1 miejscu. Nie miałem na celu Ci dopiekać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi