rzemyk90 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam. Potrzebuje manuala do silnika od suzuki RMX 50 SMX 50 RG 50 czy TS 50 chlodzonej w cieczy. Dokladnie mi chodzi o rozmiar simeringa ze strony sprzegla, ktory jest na wale oraz o sprezyne kopnika. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 z tą serwisowką o ciezko bedzie ale moze bys sprubowal zmiezyc sowmiarką srednice walu i kartera(to miejsce gdzie wchodzi simmer)no i masz wymiary a szerokosc tez zmiezysz sówmiarką .a ze sprezynką cos wymyslisz .przecież polak potrafi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) kolego powiedz mi tylko czy kartery RG 50 różnią sie od Rg 80 :icon_mrgreen: bo mam simmeringi na wał do rg 80 nowe tylko że one są z zerwisu i nie ma na nich rozmiaru podanego. a tak przy okazji to nie orientujecie się jakie łożyska(rozmiary) i ile tych łozysk idzie do silnika rg 80?? Edytowane 7 Marca 2007 przez michalloKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ten , rozbiore dekel od strony sprzegla, zrobie fotki, rowniez simeringow, i powiesz czy od rg 80 podejda do 50. Jak cos to na PW i sie dogadamy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi