Wojtas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam, co sądzicie o takiej zamianie, ponoć na 17 jest lepsze prowadzenie, mniejsze sklonnosci do shimmy, sa jeszscze jakies zalety? Aha takie małe pytanko czy felga przednia od 954 pasowałaby rozstawem srub mocujacych tarcze itd?Jakie opinie na temat 16" z przodu mają posiadacze fireblade'ow sc 28 sc 33?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ja to zrobilem w swoim hornecie. i jest rewelka. lepsze prowadzenie, mniejsze shimmy i zapomniales dodac lepszy wybor kapci bo do 16 za duzo ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czita27 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam ja chce cos takiego zrobic w swojej Hondzie. Mam Horneta 600 z 1998r jesli tego dokonal prosze o podpowiedzenie(wskazowki) jak krok po kroku to zrobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jedyny plus to szybkie znalezienie gumy na 17.Jakis spec siedział nad tym i liczył ze przy 16 jest mniejsza skłonnosc do shimmy wiec wasze opowiesci raczej mijają się z prawdą bo jesli jestescie tacy dobrzy czemu nie macie swojej fabryki motocykli??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi