Arti33 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam,Moi drodzy prawdopodobnie padła mi przednia pompa hamulcowa ( trza ze dwa razy pompować a i tak nie ma właściwego ciśnienia ) szukam zestawu naprawczego lub pompy, pomóżcie jeśli możecie lub dajcie namiary na kogoś kto wie skąd to wytrzasnąć.P.S. Yamaszka z 1991 roku, wersja z ABS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja kupilem do gsxr komplet w larsonie, za przyzwoite pieniadze - zobacz, moze sa tez komplety do twojego moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 A jak nie znajdziesz to mam pompe w bardzo dobrym stanie do Kawasaki GPZ 1000. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 A allegro.? Widziałem chyba ze dwa ogłoszenia z rozebranymi FJ. Może mają pompę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkwisz Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja mam taka pompe, jesli bedziesz zainteresowany to daj znac. Musialbym tylko ja sprawdzic czy jest sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi