Ja Bol Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja wybieram się na 2-3 motocykle swoją honda nx 650 dominator, prawdopodobnie sierpień lub sierpień-wrzesień. Czy ktoś ma ochote na podroz w tym czasie? (......) pozdr. Liza Mam urlop od 13 sierpnia do końca września i prawdopodobnie też uderzam w tym kierunku (chyba, że jednak pojadę na zach. skraj Europy), więc jakby były jakieś szczegóły odnośnie wyprawy to proszę o info... Pozdrawiam.>>Ja Bol<< Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A jak wyglądają planowane koszty całego wyjazdu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janko Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Byłem,zobaczyłem jestem zauroczony na 100% tam wroce jedyne co mi się nie udało to pogoda ale na norweskich przyczepnych drogach nie miało to znaczenia,wszystkim polecam.Benzyna miedzy 11,3 a 13 koron im dalej na północ tym dożej,przejazd przez tunel nordkap 70 koron w jedna stronę,wjazd na nordkapp 200 koron ale polecam wjazd przed 8 rano to można za friko.jednym słowem cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawQ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam. Lisena, jeśli wasz wyjazd jest nadal aktualny to chętnie bym się przyłączył. Będę miał jakieś dwa tygodnie urlopu w sierpniu, może wrześniu. Od dawna marzy mi się taka wyprawa. Szkoda byłoby nie skorzystać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Byłem,zobaczyłem jestem zauroczony na 100% tam wroce Przychylam sie do opinni :banghead: Właśnie wróciłem z Narwiku. Norwegia jest w deche! :clap: Tylko ceny mają zabójcze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 To jeszce pytanko do tych co byli: Jak wygląda sprawa przepisów drogowych i ich egzekwowania? Słyszałem, że restrykcje za przekraczanie prędkości są ogromne (łącznie z aresztem). Jakie są wasze obserwacje? Mieliście jakieś doświadczenia z miejscową Policją? Pozdrawiam.>>Ja Bol<< Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5rk Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Mieliście jakieś doświadczenia z miejscową Policją?W ubiegłym roku zatrzymała mnie policja w Finlandii. Prędkość 122 na 100. Dzięki znajomości kilku zdań w ich rodzimym języku skończyło się na ostrzeżeniu z wpisaniem do bazy danych. W tym roku w Norwegii spotkałem motocyklistę, który to przegiął 140 na 80. Następnego dnia sprawa w sądzie, prawko zabrane na 12 miesięcy, 3500 koron mandat, i 21 dni aresztu w zawieszeniu na bodaj 12 miesięcy. Motocyklista nie był Norwegiem. Udanej wycieczki Edytowane 21 Lipca 2007 przez sq5rk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janko Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Przychylam sie do opinni :) Właśnie wróciłem z Narwiku. Norwegia jest w deche! :icon_razz: Tylko ceny mają zabójcze :biggrin:A mnie sie udało,przestrzegałem przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Bardzo chętnie podałabym Wam dokladne informacje na temat wyjazdu do Norwegii, ale chyba jednak nie bedzie mnie na nią stać, dlatego wybiorę coś bliżej i coś tańszego :) Zobaczymy. Na razie czekam na koniec przeglądu mojego moto i zarejestrowanie, co może sie troche ciagnac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi