dolo Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam Mam małego zeta w niebieskim kolorku jak dla mnie daje rade,tydzień temu założyłem wysoką szybęPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wlasnie, wrocilem z trasy 250 km, i powiem tak:SZUKAM SZYBY DO DUZEGO ZETA. jedna uwaga:K***, ale wieje. I to jedyna wada. Ale poszukiwania szybki juz trwaja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Stary, z nakeda turystyka nie zrobisz :icon_exclaim: Trzeba to przyjąć na klatę (dosłownie) i tyle. Ja na B12 zasuwam i szyba ani mi w głowie. Tyle, ze w trasie to tak do 160, bo więcej to już walka:) natomiast na krótkich odcinkach nie ma zmiłuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Gratuluje sprzeta i przywoliuje do porzadku :D Kupujac nakeda trza twardym byc nie mientkim... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolo Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Szybę kupiłem w louisie ok 70 eu ,całkiem inna jazdaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 hehe to kiedy sie umawiamy na piwko?? ostatnio sprzedalem dragstara... wiec chichio jestem teraz poszukiwaczem sprzetu... niestety tamtego WARRIOR`a nie bede bral... zdzierwstwo!!!!!! odezwij sie ;) pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi