matik Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 wiec tak wczoraj sprzedalem mbx-a. Nie wiem co za bardzo teraz kupic mam kolo 4500zl i wiem ze to musi byc scigacz. Marzy mi sie ,,nsr 125 kocie oczy" ale za 4500 to raczej dobrej nie kupie no i fajnie by bylo jak by moto bylo na motorower, wiec porosze was o pomoc. Z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czasem sie da wyrwac kocie oczy niedrogo wiec szukaj to znajdziesz. Ale w kazdym badz razie nie zarejestrowane na motorower. Znalezc sensownego sciga 125/50 do 4500zl bedzie ciezko... Kiedys stala fajna tzr'a do rejestracji na motorower ale juz jej nie ma. Mozesz szukac ale latwiej bylo by zrobic prawko jak masz mozliwosc. Ewentualnie za taka kase mozesz szukac starego modelu mito jak Ci zalezy na osiagach i wyglad szczegolnie nie przeszkadza,bo przod starego mito uroda nie grzeszy niestety. Pozdrawiam. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 oj oj oj jednak nsr125 nie bedzie ale trudno tata nie pozwala mi kupic normalnie zarejestrowanej musiala by byc na motorower a nie stac mnie na taka, wiec kupuje ns1 na motorower jade po nia dzisiaj jak przyjade to dam jutro fotki. nraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 4500-1000na a1=3500 na cos zarej. na 125 moze lepiej bys na tym wyszedl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 no to zrobiles bez sensu. trzeba bylo dosiasc sie do troche mocniejszej maszyny, po MBXie nie odczujesz juz takiej mocy na NSce... chociaz wybor dobry:D moja krew:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 LOL. Stary jak kupisz NS to nie pokazuj się na naszej ulicy :) . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) 4500-1000na a1=3500 na cos zarej. na 125 moze lepiej bys na tym wyszedl?mowie ci ze lepiej bys wyszedl na tym ale przeciez masz crm to glupie brac ns1 ktora ma taki sam engine:P Edytowane 10 Marca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 nio, ale on chce scigacza... :lalag: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dobra chlopaki koniec tematu. kupilem ns1 mysle ze zrobilem dobrze bo a1 tata mi nie pozwolil robic mowil ze to bez sensu to wyzucenie pieniedzy w bloto i w sumie to mial racje pozwilil mi kupic nsr ale zeby byla na motorower. wiec co mialem zrobic nie bylo mnie na taka stac. wiec mam ns1 i jak narazie jestem zadowolony to fotki ns1 ocencie:http://www.bikepics.com/members/matik91/94ns1-80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Fajna ns-1 ładna i zadbana. Moge zadac niedyskretne pytanie Ile z ania zapłaciłeś? Powiedz jak mozesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 pewnie powiecie ze drogo ale luz trudno sie mowi dalem 4300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ja za swoja dalem 4400, tyle ze jest z 2000 i to bylo dwa lata temu, zanim zaczeli sprowadzac te maszyny z zachodu. tak czy siak, ja uwazam ze wcale nie przeplaciles, bo widocznie maszyna(oby!) jest warta tych pieniedzy.poza tym ladna i zadbana, tyle ze w tym kolorze to ja bym kijem nie ruszyl:P:P:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi