Buber Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam!W bliżej nieokreślonej przyszłości (znaczy do połowy kwietnia, i pewnie w jakąś sobotę) chcę sie wybrać do Giga-storu Louisa w Berlinie. Wyjazd z rańca powrót po południu. Jakby co to mam 2 miejsca w samochodzie (partycypacja w benzynce co łaska). Będę jechał z Jeleniej przez Zgorzelec. Jakby ktoś był chętny to dajcie znać. Pozdrawiam. Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 hmmm, wszyscy już się obkupili, czy co?...... No nic, pojadę sam.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolo Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 hmmm, wszyscy już się obkupili, czy co?...... No nic, pojadę sam.... Witam .Jestem z Bolesławca i jak nazbieram kaski chętnie się złożę do paliwka /odpada 21 kwiecień weselicho/512 126 220Dolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ten Giga - stor to jest co? Komis? Giełda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ten Giga - stor to jest co? Komis? Giełda? Louis jest to sieć sklepów motocyklowych ( www.louis.de ). Gigastor jest to rozmiar. Są też inne sieci sklepow motocyklowych w niemczech np. Polo ( www.polo-motorrad.de ).Ja we wtorek właśnie byłem w tych sklepach. Teraz powinna być dostawa towaru w Louisie bo ostatnio było bidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja we wtorek właśnie byłem w tych sklepach. Teraz powinna być dostawa towaru w Louisie bo ostatnio było bidnie.Dobrze wiedzieć bo akurat mam zamiar podjechac do Louisa przy okazji BMT 2007 Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Witam .Jestem z Bolesławca i jak nazbieram kaski chętnie się złożę do paliwka /odpada 21 kwiecień weselicho/512 126 220Dolo Dobra nasza, jakoś się umówimy.Ja jadę po to, by moja lepsza połowa mogła fatałaszki poprzymierzać - bo kupic coś z Louisa w Polsce to nie problem, ale przymierzać się nie da. A dla nas, na "ścianie zachodniej" wyjazd do Berlina to raczej pestka.... Dzięki. Edytowane 10 Marca 2007 przez Buber Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi