enduromaster Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ale w ten sposub można rozwalic prostownik :) małe prawdopodobieństwo że się spali, najwyżej strzeli bezpiecznik Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 aku jest dobry (patrzyłem) :crossy: Jesteś pewny? Jak to sprawdźiłeś? Jakie napięcie ma aku? małe prawdopodobieństwo że się spali, najwyżej strzeli bezpiecznik Moja rosyjska (właściwie radziecka) elektroniczna (!) ładowarka do akumulatrorów samochodowych bez problemu wytrzymuje takie użycie, więc typowa też powinna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Masz paliwo?? I czy niema tam dźwigienki ssania pod hamulcem z lewej strony?? Co z czujnikiem hamulca?? Świeca: jeśli małą istra to wymień. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADID Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wiec włożyłem aku od kumpla i podłączylem do mojego i tez nie chciał odpalic. haha paliwo jest dźwigni żadnej nie ma są tylko dżwignie od hamulcy. czujnik działa jak by nie działał to by wogule rozrusznik nie kręcil iskra jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Spruboj moze z aku od samochodu.A swiece dales nowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADID Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 swiece niedawno wymieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne2up Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Cze, mialem podobny problemik jak sie bawilem skuterkiem kumpla, u mnie przyczyna tego byley wyjechane uszczelniacze na wale - koszt kilku zlotych a bedzie gralo. :notworthy: Na rozruszniku moze mniec mniejsze obroty i traci szczelność, a na wiekszych gdy go odpalasz z "kopki" niezdazy sie wyrownac ciśnienie i odpala.Meczylem :buttrock: sie z tym kupe czasu a przyczyna byla taka prosta. Proponuje zaczac od wymiany uszczelniaczy.pozdor :buttrock: Edytowane 4 Marca 2007 przez wayne2up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADID Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 oki wielkie dzieki zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi