zyleta Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 W Warszawie od 19 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 egzamin będe zdawał właśnie w ostrołęce,a jak ostatnio pytałem się mojego dwulicowego instruktora A&B, to powiedział że pewnie w następnym tygodniu rozpoczniemy jazdy... 15h na placu hurrra :/Mój brat zdawał w październiku egzamin praktyczny w Oce i powiedział, że Tajfun na którym jeździł to złom. Ma coś nie tak ze sprzęgłem i trzeba uważać z kierunkami bo mogą się nie wyłączać, a przez to ktoś wtedy nie zdał bo jechał na kierunku i migającej lampki nie było widać gdyż słońce ostro świeciło. I przez słońce na jedym skrzyżowaniu prawie nie widać świateł. Patrzysz w góre i Cie oślepia, ja na egzamin biore okulary :wink: ja prawie wszystkie godziny wyjeździłem jeszcze w wrześniu :wink: zostało mi 4 godziny które zostawiłem sobie specjalnie bo wiedziałem, że moge nie zdawać w tym roku bo MOŻE będzie śnieg. No i był.Między czasie kursowego Tajfuna rozwalił przyszły egzaminator który go testował na placu :wink: Jutro dzwonie znowu do WORDu, może już któraś z pań wie kiedy będą egzaminy (3 panie). ps: Trasa jest łatwa i ma coś koło 9 kilometrów. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja wczoraj miałem pierwsze jazdy na SR 250.Nie wiecie ile się czeka na egzamin na kat. A1 w pomorskim? Nie chce w kółko tam dzwonic i zawracac dupy, a może ktoś będzie wiedział :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 22.03 mam egzamin w Wawie na Odlewniczej. Trzymajcie kciuki :buttrock: Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolo Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 W legnicy mam na 3 kwietnia Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Dzisiaj rano widzialem "elke" na moto, nie wiem na 100% czy to egzam czy kursant, ale jechala za nim Micra tylko z "Elka" bez jakis wielkich napisow ze to szkola jazdy czy cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Dziś byłem w WORDzie osobiście i szanowna pani zapisała mnie na 16 kwietnia na 11.00. Ze 3 razy pytałem od kiedy są te egzaminy... odpowiadała mi, że już można się zpisywać i nie dowiedziałem się dokładnie od kiedy :biggrin: Pewnie od 16 :icon_mrgreen: o WORD w Ostrołęce oczywiście mi chodzi. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi