tomaszek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Wczoraj odpaliłem swoją maszynę ,mam słaby akumulator ale zagadał.Same miodo usiadłem i słuchałem ,pojechałbym tylko taka jazda w styczniu to troszkę fanatyzm.Widzę w aucie jak na ścigaczach jeżdżą im tyłki po bokach.Szkoda brudzić.Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 CZEŚĆ CZCIGODNI !! Moje moto raz w tygodniu po 25-30 min.dostaje łyka z baku więc nie potrzebuje ładowania akumulatora olej przemieszam i nie martwię się o świece bo żadne świństwo się na nich nie osiądzie (bo i kiedy)jest "jakby" w ciągłym ruchu.Może nie wszyscy podzielają moje zdanie (mojego dziadka i ojca) ale ja nie narzekam na taki obrót sprawyi chyba dobrze na tym wychodzę.Wczoraj nawet nawinołem kilka mil i myślałem,że dziś też się uda ale chyba nic z tego pogoda jakoś nie wczorajsza i ten deszcz w nocy.Swoją drogą to pomału czas chyba budzić sprzęty po zimie ?? pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Gdzieś temat zimy i zimowania motorków przewijał sie juz na forum, ale dorzucę swoje 3 grosze. Od dwóch lat nie przygotowuję Wildka do zimy, tylko staram sie nim jeździć minimum raz na 3 tygodnie. Tamtej zimy wyszło super. Teraz najdłużej stał 4 tygodnie. Na drodze trzeba uważać bo opony twarde i słabo trzymają, ale to są tylko przeloty bez szaleństw. Za to motorek cały czas bez zarzutu, no i radość z jazdy :crossy: . Wieć jak mogę radzć, to polecam odpalenie choćby w garażu wystawiając rury na zewnątrz na 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolanko Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yeah!!! Witam wszystkich!!!Chciałbym się pochwalić, że po latach posuchy wróciłem na łono braci motocyklowej :crossy: . Mój Road Star po długich oczekiwaniach zaległ w końcu w garażu. Szczególne podziękowania składam Upload-owi, który swoimi bajecznymi opowieściami zaraził mnie Wild Starem. Fantastyczny gość. Pozdrawiam Radek z swoją Road Gwiazdą. :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witamy w gronie :D Upload dostanie prowizję od Yamahy :D Rośniemy w siłę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 WITAMZapraszam na kolejną sesję Cieszę się że mogłem pomócW razie czego wal jak w dym ( wiesz gdzie mnie znaleźć)No to w tym roku nie obejdzie się bez spotkania Wild Road Star Company Pozdro KrzysiekMegula (czarnula) Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Panowie !!!!Temat jet Wild/Road Star ............ i nikt nie ma Roadstara ??? :clap: Moja oferta co do tlumikow jets ciagle aktualna !!! :icon_biggrin: http://allegro.pl/item303031441_wydechy_do...ar_glosne_.html Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Juz dzis pisalem - ze wlasnie - Witam - jako wlasciciel Road Stara :wink: - byly tez z 2 posty o obrotomierzu BARON - zniknely obydwa lub obytrzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Juz dzis pisalem - ze wlasnie - Witam - jako wlasciciel Road Stara :lalag: - byly tez z 2 posty o obrotomierzu BARON - zniknely obydwa lub obytrzy :smile:Bez paniki :flesje: to nie cenzura a "cofka" na forum. Pozdrawiam. Acha, napisz jeszcze raz. Słyszeliście może, gdzie można kupic felgę na przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bez paniki :flesje: to nie cenzura a "cofka" na forum. Pozdrawiam. Acha, napisz jeszcze raz. Słyszeliście może, gdzie można kupic felgę na przód? Witam Pralata - jak to bez paniki - juz mialem sensowne posty 4szt a tu co :smile: nie wiem co to cofka - ale dla mnie lipa :lapad: Tak czy siak - bylo tez o Obrotomierzach BARON - post z moim pytaniem czy ten zakres - do 8tys - jest fajny czy nie i czy uzyteczny i jaka czytelnosc. Z odpiowiedzi wynika ze owszem :lalag: Nadal aktualne - czy zna ktos wyroby blizsze zakresem do zakresu obrotow WS ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipes Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Prałat, Jeszcze kilka dni temu na allegro wisiała nowa felga do ws.r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Ze względu na cofkę piszę jeszcze raz:mam obrotomierz firmy Baron i jest z zakresem do 8 tyś. obr.Czytelność dobra i zakres ten nie przeszkadza.Wildek kręci się do 4400 max,więc nie ma innego zakresu na obrotomierzu.Przynajmniej ja nie widziałem.Witam Prałata z tego co pamiętam to szukałeś całego koła a nie samej felgi.Pozdrawiam Edytowane 29 Stycznia 2008 przez piter 1600 Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam Prałata! Z tego co pamiętam to szukałeś całego koła a nie samej felgi.PozdrawiamWitam Pana Piotra. Zaraziłem kolejnego gościa Wild Starem. Już stoi w garażu, ale delikatnie ma walniętą felgę. Znaczy się mozna jeździć, lecz przy całości wręcz idealnej to szczegół drażniący. Będzie prostowanie albo kupno następnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam myślałem że chodzi o Twoją Czarnulę .Ale jak jest ktoś nowy to fajnie.Z tego co się orientuje to ciężko te felgi się prostuje,chociaż zależy to od uszkodzenia.Ostatnio Remkowi załatwiłem tylne koło prawie nowe, za okazyjne pieniądze.Ma namiar na gościa i może znajdzie się koło przednie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) We Wrocławiu jest gość który robi customy i zostają mu części z maszyn. Często ma części do Wildów. Na allegro pozbywa się nadmiarów. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3717245 Edytowane 30 Stycznia 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi