magneto Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ja kupilem pas nerkowy, niestety nie bylo zadnego rozmiaru poza S. porezebowalem Mke, ale za ta cene(30zł) sie skusilem i nie zaluje. mam na szczescie maszyne do szycia to sobie jakos poradzilem... kupowalem tydzien temu i juz wszystko bylo poprzebierane. chcialbym jeszcze ten kombinezon, bo bardzo mi sie podoba i wyglada bardzo porzadnie, ale niestety... kasa:/ tak czy siak pas nerkowy polecam- dodatkowo moge powiedziec ze ma podpinke na zime :) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Skuszony pochlebnymi opiniamii na temat produktów wybrałem się dzisiaj do Lidla i ... wróciłem z pasem nerkowym i kominiarką.Wyglądają dość porządnie choć denerwuje mnie troszkę brak rozmiarówki kominiarki ale myślę , że za te pieniądze warto.Nadmienię jeszcze , że w w Lidlu , który odwiedziłem dostępna była jeszcze cała oferta przeznaczona na polski rynek , za wyjątkiem kombinezonów przeciwdeszczowych.Tak więc jeśli ktoś jest zainteresowny którymś z produktów , niech zajrzy jeszcze do marketu w swojej okolicy , może trafi na tak zaopatrzony jak ten , w którym ja byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) witam,ja takze zachecony opiniami wybrałem sie do Lidla,kupiłem sobie pas nerkowy,jako ze jeszcze nie miałem i kominiarke,nie było mi jeszcze dane tesowac ale ne pierwszy rzut oka wygladaja ok,zobaczymy jak w pratyce. Edytowane 17 Marca 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pas jest ok. Dobrze przylega i grzeje (chroni przed przewianiem nerek).Kominiarka rzeczywiście powinna być w paru rozmiarach bo ta jest ciut duża i przyznam szczerze, że na bardzo chłodne dni i dłuższe jazdy polarowa firmy Metro jest lepsza, choć z kolei ta druga powinna robić dłuższy przód bo po zapięciu kasku niemal wyłazi spod zapięcia pod szyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Odkopuję bo znowu jest akcja od 31 marca 2008.http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20080331.indexTrochę mało, tylko pas nerkowy (polecam!), prostownik, tankbag i "krótkofalówka na motor". Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi