Jędker Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Potrzebuje jakis schemat wezykow wychodzacych z kranika do gaznikow. Mam tam 3 wezyki i nie wiem ktory jest gdzie moglby ktos sprawdzic i dac mi znac? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Noo jeden jest z dopływu paliwa do kranika a te 2 zasilają gaźnik. Jeden z nich to rezerwa. O to Ci chodzi? I z ktorego roku masz GS? bo po 96r chyba był minimalnie inny gaznik (ma o jeden wężyk mniej o ile pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) i wszystko powinno być jasnefotos Edytowane 1 Marca 2007 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi