viader-maly Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z kolegów dosiadał :icon_biggrin: Kawy GPZ 500S?? Czy jest to poręczne i nadaje się do turystyki?? Czy ktoś z Was wyjeżdżał nim w dłuższe trasy ok. 500km w ciągu dnia?? Będę wdzięczny za komentarze na temet tego moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Poszukaj w archiwum, bylo duzo tematow odnosnie GPZ 500, sam sie w paru wypowiadalem (dosiadalem takiego sprzeta i byl to bardzo fajny motocykl). Ps: masz tutaj jeden link, reszty poszukaj w archiwum, leniu! :icon_biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2341&hl=gpz+500 Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dosiadam cos takiego i jestem bardzo zadowolony, najdłuższa moja trasa to 120 km w ciągu jednego dnia, to nie wyczyn ale przyjemnie było. No ale jeśli spodziewasz się osiągów sześćsetki to kup coś innego, dla mniewystarczy GPZ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 kawa 500 bardzo fajny motocykltroszkę km. przejechane i nie było z nim zadnych problemówpozycja do jazdy bardzo wygodna a dzieki stosunkowo niewielkiej masiedaje sie łatwo prowadzić rowniez w miescie.Ja miałem najsilniejszą wersję więc i osiagi całkiem całkiem złamane 200 km/h, dla mnie najlepszy przedział 120/140 km/h zyczę dużo spokojnych kilometrówdo zobaczenia w drodze POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader-maly Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dzięki przejrzałem archiwum i dużo mi to dało. Dzięki. Chyba zdecyduję się na coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Polecam, naprawde bedziesz zadowolony :clap: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Mam taki motocykl, polecam na pierwsze moto:) szybki i ekonomiczny, tanie AC:).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Też taką miałem - świetny sprzęt, szybki, zwinny, prowadzenie - nie ideał ale w porządku :D Heble bardzo dobre, nawet w wersji z jedną tarczą (taką miałem), choć przy ostrym pałowaniu mógł się zagotować. Przy spokojnej jeźdźie można spokojnie zejśc do 4,5 litra czyli tak do 110km/h. Najdłuższa trasa jaką zrobiłem to niecałe 400 kilometrów Poznań - Tychy. Bardzo wygodny, bagażu też da się sporo upchać. Polecam, na prawdę polecam, jeśli dobrze trafisz na pewno nie będziesz żałował. Edytowane 13 Marca 2007 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 no to i ja dopisze swoje 3 grosze :icon_rolleyes: posiadam takowa z 2001 roku przebieg 15 tyskow. wczesniej dosiadalem slabe mszyny typu wsk w zwiazku z tym dla mnie te 60 koni ostro wymiata. pali faktycznie nieduzo. najlepsza zabawa to tak od 8 tys obrotow w gore :icon_biggrin: . zrobilem dopiero na niej 200 kilosow dlatego narazie zakoncze wywody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2341&hl=gpz+500 Moją opinię też znajdziesz w tym linku. I nadal 'ujeżdżam' moją Kawę. Co prawda powoli przymierzam się do zakupu czegoś mocniejszego ale jeśli się nie uda - z przyjemnością pojeżdżę jeszcze jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader-maly Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Dzięki Wam wszystkim, jesteście prawdziwą kopalnią wiedzy. Wasze wypowiedzi powodują, że zamierzam zakupić taki właśnie sprzęcik i będzie to mój pierwszy motocykl. Dziękują Wam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jak kupisz to sie koniecznie pochwal :icon_rolleyes: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi