wild Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ..i tylko tyle osob chce sie zadeklarowac pomoca? no to ladnie... roron podaj mi jeszcze swoje namiary Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mariusz Żebrowski07-411 Rzekuńul.Wesoła 18woj.mazowieckietel.503 417 149gg.10430057 Marek Szurnicki07 411 Rzekuńul.Spokojna 3woj.mazowieckietel.510 181 102gg.1797114 Będziecie potrzebować pomocy walcie jak w dym. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 wskrzeszam temat po raz 2.w dalszym ciagu czekam na chetnych, ktorzy by sie przyczynili do rozrostu mapy. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ktos robi mape ?mysle ze wtedy by to lepiej poszło, to taki efekt psychologiczny:-) efekt snieznej kuli:-) ja sobie wasze adresy zapisałem i jak bede gdzies przejezdzał to na pewno wpadne na piwko:-)tudzież wódke bo piwa nie pije:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 hehe chyba to sie niestety tak skonczy jak granat zrobil :icon_mrgreen: kazdy sam sobie zapisze dane (naniesie na mape, ktora zabierze ze soba w droge i wsio;]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 granat.. mape juz mam!gdyby ja teraz wydrukowac to by miala 2x2m! wiec..!brakuje tylko chetnych :banghead: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 najwazniejsze ze jest gdzies meta, nie chodzi o jakies uscislanie, robienie h...wie co zeby było ładnie i w ramkach, chcesz to pomagasz nie to kij w bary:-)mozna na wódeczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ..mniej wiecej tak ja to widze- legenda obok- z tylu tak jak ustalilismy chronologicznie wojew. i adresy.. http://img501.imageshack.us/my.php?image=mapa2od7.jpg Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A gdzie kluczbork????Kluczbork uber alles!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) i do calej...? ja nadal mam mape, i czekam na wpisy chetnych. Goska Edytowane 19 Maja 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ktos jeszcze?czy koniec chetnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 no to i ja się wpiszęJakub HankowskiGudowo 8 5 km na południe od Drawska Pomorskiego886 556 656Na ruskach to ja sie nie znam, ale mam troche kluczy i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 OOO ten kierunek mi odpowiada:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a co planujesz awarię w mojej okolicy?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 uf.. cos w koncu ruszylo.. ciekawa jestem ile ta zbieranina bedzie trwac.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi